A marketingcsatorna menedzselése


Hogyan jut el a termék a fogyasztókhoz? S hogyan kellene eljutnia? Valóság és álom az értékesítési csatornák menedzseléséről. Ez Kopcsay László könyve. Olyan gyakorlatorientált leírás és elemzés a marketingcsatornákról, amely végig szilárd elméleti alapokon nyugszik. Kiváló, a mindennapi gyakorlatból származó példákkal mutatja be az értékesítési lánc szereplőinek sajátosságait, feladatait, és lehetővé teszi a marketing és a logisztika kapcsolódási és eltérési pontjainak megértését és megismerését. A magyar szakirodalomban elsőként, alapos és összefoglaló bemutatását adja a különböző termékcsoportokra jellemző értékesítési csatornáknak, nem feledkezve el a legújabb tendenciákról sem. Őszinte szívvel ajánlom a könyvet a felsőoktatás hallgatói és tanárai, illetve a kereskedelem dolgozói, menedzserei számára azzal, hogy elolvasása után sokkal jobban megérthetik az értékesítési folyamat miértjeit. Prof. Dr. Józsa László Széchenyi István Egyetem (Győr), Selye János Egyetem (Révkomárom)A Könyv Magyarul!


Letöltések A marketingcsatorna menedzselése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A marketingcsatorna menedzselése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  402 gr
  ISBN:
  9789630594387
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2466023 / 1095217
  Series:


  TAGS:
  Online A marketingcsatorna menedzselése ebook, könyvet A marketingcsatorna menedzselése FB2, Download A marketingcsatorna menedzselése PDF , Download A marketingcsatorna menedzselése MOBI, Online A marketingcsatorna menedzselése könyvet, ingyenes letöltések A marketingcsatorna menedzselése IPhone, Online könyvet A marketingcsatorna menedzselése PDF, ingyenes A marketingcsatorna menedzselése DJVU, ingyenes letöltések A marketingcsatorna menedzselése TXT, letöltések A marketingcsatorna menedzselése RTF, Online A marketingcsatorna menedzselése FB2 , e-könyvet A marketingcsatorna menedzselése letöltések TXT, ingyenes A marketingcsatorna menedzselése letöltések könyvet, e-könyvet A marketingcsatorna menedzselése download MOBI, letöltések A marketingcsatorna menedzselése IPad, olvas A marketingcsatorna menedzselése MOBI, olvas A marketingcsatorna menedzselése DOC, ingyenes A marketingcsatorna menedzselése AWZ, Download e-könyvet A marketingcsatorna menedzselése iPad , ingyenes A marketingcsatorna menedzselése DJVU, Download A marketingcsatorna menedzselése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A marketingcsatorna menedzselése DVD, olvas A marketingcsatorna menedzselése TXT, Book A marketingcsatorna menedzselése letöltések DJVU, A marketingcsatorna menedzselése letöltések könyvet ingyenes, A marketingcsatorna menedzselése letöltések könyvet pdf ingyenes, A marketingcsatorna menedzselése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A marketingcsatorna menedzselése pdf ingyenes, A marketingcsatorna menedzselése letöltések könyvet epub ingyenes, A marketingcsatorna menedzselése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply