A marketing huszonkét vastörvénye


Szakértők szerint a sikeres marketing első törvénye, hogy el kell olvasni ezt a könyvet. Rendkívül egyszerűen, röviden, tömören és érthetően van megírva. Marketing, a lényegre desztillálva … Aki sikeres karriert akar befutni ebben a mai rohanó világban, annak számára nélkülözhetetlen ez a könyv. Tapasztalt és kezdő szakembereknek egyaránt ajánlott.             

Célratörő, óriási átütőerővel rendelkező marketingkoncepció, gyakorlati példák tömegébe ágyazva, olyan képvilággal szemléltetve, amely az érthetősége mellett az asszociációs képességeink révén is bevésődik a tudatunkba. Az ismertetett elvek fokozottan érvényesek a mai versenyfeltételek között. A szerzők, Al Ries és Jack Trout az Egyesült Államok talán legismertebb marketingszakemberei. Olyan fontos kérdéseket igyekszik tisztázni a könyv, mint a jobbnak vagy gyorsabbnak lenni előnyösebb-e a piacon, vagy a kategóriateremtés fontosságát. Néha kézenfekvő dolgokra világítanak rá, melyek, miután elolvastuk a könyvet, számunkra is egyértelművé válnak, de talán e könyv nélkül nem tulajdonítanánk neki fontosságot. Az egyik fejezet azzal foglakozik, hogy mennyire fontos egy szó birtoklása a potenciáli vásárlók fejében, egy egyszerű szóé, amely a mi vállalkozásunkhoz köti az adott terméket, de ugyanakkor az is fontos, hogy a szót kizárólagossággal birtokoljuk. Felhívják a figyelmet arra is, hogy a stratégiák hosszú távú kimenetelére is gondolnunk kell, mert a hosszú távú verseny előbb-utóbb két nagy versenytárs között fog kiéleződni. Amikor pedig már az említett pozícióba kerültünk, úgy kell viselkednünk, mint egy birkózónak, saját erejét önmaga ellen fordítva kell legyűrnünk. Külön figyelmet fordítanak annak a jelenségnek is, hogy a kategóriák a fejlődésük során alkategóriákkal bővülnek, így arra vonatkozó tanácsokat is találunk a könyvben, hogyan kezeljük ezt a jelenséget, és mire fordítsunk gondot.

A lineáris választékbővítés csapdáira is igen érzékletesen, szemléltetve hívják fel a figyelmet, és saját érzeteinket felidézve maximálisan egyet értünk a szerzők nézeteivel. A néha a kevesebb több elv hasznosságát is kiemelik, mind a választékbővítés terén is, illetve azzal kapcsoltban is, hogy ha valamit meg akarunk kapni az üzlet világában, bizony, fel is kell adnunk valamit. Elgondolkodtató továbbá az is, hogy bizonyos helyzetekben csak egy olyan húzás létezik, amivel komoly eredményt érhetünk el, de mivel nem vagyunk jósok, ezt sem tudjuk megjósolni, csak úgy, mint az ellenfél piaci stratégiáját sem. Azonban a legfontosabb problémát a szerzők a könyv végére tartogatták: ha nincs elegendő pénz a megvalósításához, a legjobb ötlet is kudarcot vallhat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A marketing huszonkét vastörvénye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A marketing huszonkét vastörvénye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  124
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  120 gr
  ISBN:
  9789639730250
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2122956 / 1021080
  Translator:


  TAGS:
  Online A marketing huszonkét vastörvénye ebook, könyvet A marketing huszonkét vastörvénye FB2, Download A marketing huszonkét vastörvénye PDF , Download A marketing huszonkét vastörvénye MOBI, Online A marketing huszonkét vastörvénye könyvet, ingyenes letöltések A marketing huszonkét vastörvénye IPhone, Online könyvet A marketing huszonkét vastörvénye PDF, ingyenes A marketing huszonkét vastörvénye DJVU, ingyenes letöltések A marketing huszonkét vastörvénye TXT, letöltések A marketing huszonkét vastörvénye RTF, Online A marketing huszonkét vastörvénye FB2 , e-könyvet A marketing huszonkét vastörvénye letöltések TXT, ingyenes A marketing huszonkét vastörvénye letöltések könyvet, e-könyvet A marketing huszonkét vastörvénye download MOBI, letöltések A marketing huszonkét vastörvénye IPad, olvas A marketing huszonkét vastörvénye MOBI, olvas A marketing huszonkét vastörvénye DOC, ingyenes A marketing huszonkét vastörvénye AWZ, Download e-könyvet A marketing huszonkét vastörvénye iPad , ingyenes A marketing huszonkét vastörvénye DJVU, Download A marketing huszonkét vastörvénye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A marketing huszonkét vastörvénye DVD, olvas A marketing huszonkét vastörvénye TXT, Book A marketing huszonkét vastörvénye letöltések DJVU, A marketing huszonkét vastörvénye letöltések könyvet ingyenes, A marketing huszonkét vastörvénye letöltések könyvet pdf ingyenes, A marketing huszonkét vastörvénye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A marketing huszonkét vastörvénye pdf ingyenes, A marketing huszonkét vastörvénye letöltések könyvet epub ingyenes, A marketing huszonkét vastörvénye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply