A marketing alapjai

Simon Majaro - A marketing alapjai

Vannak esetek, amikor gyors és átfogó információkra van szükség egy-egy szakterületről. Ilyenkor kell leemelni a polcról az EGYSZERŰBBEN sorozat megfelelő kötetét, amelyből gyorsan és befogadásukat megkönnyítő szerkezetben olvashatók ki az ismeretek. Ezek segítségével aztán ha még egyáltalán szükséges könnyen továbbléphetünk.
Miért szükséges a marketing egy cég sikeréhez?
Mit kell tudni a marketingről, hogy jó szakemberek legyünk?
Mi a marketingmix?
Hogyan hangoljuk össze sikeresen a marketingdöntéseket a vállalat egészének stratégiájával?
A marketing alapjai című könyv mind a szakemberek, mind a laikusok számára érthető módon megfogalmazott, példákkal illusztrált magyarázatot ad ezekre a kérdésekre. Újabb és újabb problémákat tár fel, miközben rávezet, hogyan lehet a leghatékonyabban menedzselni az oly fontos és szerteágazó stratégiai marketingfunkciókat.A Könyv Magyarul!


Letöltések A marketing alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A marketing alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  17 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  275
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9635452861
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A marketing alapjai ebook, könyvet A marketing alapjai FB2, Download A marketing alapjai PDF , Download A marketing alapjai MOBI, Online A marketing alapjai könyvet, ingyenes letöltések A marketing alapjai IPhone, Online könyvet A marketing alapjai PDF, ingyenes A marketing alapjai DJVU, ingyenes letöltések A marketing alapjai TXT, letöltések A marketing alapjai RTF, Online A marketing alapjai FB2 , e-könyvet A marketing alapjai letöltések TXT, ingyenes A marketing alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A marketing alapjai download MOBI, letöltések A marketing alapjai IPad, olvas A marketing alapjai MOBI, olvas A marketing alapjai DOC, ingyenes A marketing alapjai AWZ, Download e-könyvet A marketing alapjai iPad , ingyenes A marketing alapjai DJVU, Download A marketing alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A marketing alapjai DVD, olvas A marketing alapjai TXT, Book A marketing alapjai letöltések DJVU, A marketing alapjai letöltések könyvet ingyenes, A marketing alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A marketing alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A marketing alapjai pdf ingyenes, A marketing alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A marketing alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply