A márkanév ereje


A legfontosabb márkázási döntés, hogy mi a márkanév. Ez az ugyanis, amit a cég marketinganyagaiban mindenképp használni kell, legyen szó bár egy honlapról, egy rádióreklámról, egy nyomtatott kiadványról vagy épp egy ügynök értékesítési prezentációjáról. Márpedig ha a név nem jó, akkor hiába remek a marketing. Ha viszont jó a név, az rengeteget segíthet. A könyv elméleti és gyakorlati oldalról egyaránt elemzi a márkák, a márkázás világát. Több szempontból is definiálja ezeket, rendszereket alkot, de bemutat egy rövid márkatörténelmet is, ahogy azt is, hogy jelenleg melyek a legértékesebb márkák, és hogyan számítják ki ezek értékét. A mű nagy része természetesen a név erejéről szól: kiderül, hogy milyen csoportokba sorolhatók a nevek, hogyan és ki dönt az elnevezésről, miért fontos a név hangzása önmagában, miként válasszunk olyan nevet, ami az interneten is működik, vagy éppen mire figyeljünk nemzetközi környezetben, hogy ne váljunk nevetségessé. De hasznos tippeket lehet olvasni arról is, hogy a név mellé hogyan érdemes szlogent választani, illetve mi alapján lehet eldönteni, hogy a márka logóterve, arculati terve megfelelő-e.A Könyv Magyarul!


Letöltések A márkanév ereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A márkanév ereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9786155376184
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2488764 / 1106406  TAGS:
  Online A márkanév ereje ebook, könyvet A márkanév ereje FB2, Download A márkanév ereje PDF , Download A márkanév ereje MOBI, Online A márkanév ereje könyvet, ingyenes letöltések A márkanév ereje IPhone, Online könyvet A márkanév ereje PDF, ingyenes A márkanév ereje DJVU, ingyenes letöltések A márkanév ereje TXT, letöltések A márkanév ereje RTF, Online A márkanév ereje FB2 , e-könyvet A márkanév ereje letöltések TXT, ingyenes A márkanév ereje letöltések könyvet, e-könyvet A márkanév ereje download MOBI, letöltések A márkanév ereje IPad, olvas A márkanév ereje MOBI, olvas A márkanév ereje DOC, ingyenes A márkanév ereje AWZ, Download e-könyvet A márkanév ereje iPad , ingyenes A márkanév ereje DJVU, Download A márkanév ereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A márkanév ereje DVD, olvas A márkanév ereje TXT, Book A márkanév ereje letöltések DJVU, A márkanév ereje letöltések könyvet ingyenes, A márkanév ereje letöltések könyvet pdf ingyenes, A márkanév ereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A márkanév ereje pdf ingyenes, A márkanév ereje letöltések könyvet epub ingyenes, A márkanév ereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply