A margón

Kőbányai János - A margón

Részletesebb, a szelleminél konkrétabb önéletrajzomat e kötet írásai tartalmazzák. Valamennyi írásomban – arc a tablóról – én magam is jelen vagyok. A szubjektivitás kiszolgáltatottságát az árnyaltabb megközelítés kedvéért vállalom. Nálam alig fiatalabb állampolgártársaim, a csövesek sorsa és jövőtlenségük, mint vízbe dobott kavics köröcskéi, gyűrűzik szét előttem, s a mélybe ránt. Egyre bonyolultabb, vigasztalanabb összefüggésrendszerekkel szembesít, amelyek bizonytalanná teszik életem eddig szilárdnak vélt világnézetét, normáit, a továbblépésről alkotott elképzeléseimet. S elbizonytalanítanak abban a hitemben is, hogy az értelmiségi metanyelv képes minden lényegeset artikulálni. Hogyan tudtam volna most, az emberélet útjának felén az igaz utat nem lelvén, elfogadható pontossággal írni a margóra szorult nemzedékről?
S egyáltalán, írnom kellene róla?…A Könyv Magyarul!


Letöltések A margón ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A margón ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13 x 18.8 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  269
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9631531465
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1986
  Árukód:


  TAGS:
  Online A margón ebook, könyvet A margón FB2, Download A margón PDF , Download A margón MOBI, Online A margón könyvet, ingyenes letöltések A margón IPhone, Online könyvet A margón PDF, ingyenes A margón DJVU, ingyenes letöltések A margón TXT, letöltések A margón RTF, Online A margón FB2 , e-könyvet A margón letöltések TXT, ingyenes A margón letöltések könyvet, e-könyvet A margón download MOBI, letöltések A margón IPad, olvas A margón MOBI, olvas A margón DOC, ingyenes A margón AWZ, Download e-könyvet A margón iPad , ingyenes A margón DJVU, Download A margón e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A margón DVD, olvas A margón TXT, Book A margón letöltések DJVU, A margón letöltések könyvet ingyenes, A margón letöltések könyvet pdf ingyenes, A margón pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A margón pdf ingyenes, A margón letöltések könyvet epub ingyenes, A margón ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply