A marabuk földjén

Franz Fabian - A marabuk földjén

Ki ne ismerné Alfred Brehm világhírű könyvét: "Az állatok életé"-t? Valóban alig van könyvolvasó ember, akár fiatal, akár felnőtt, aki ne forgatta volna érdeklődéssel, de megdöbbent csodálkozással is a mérhetetlen természet állatvilágáról szóló művet. Ám ki ismeri a világhírű mű megalkotójának ugyancsak rendkívül érdekes és érdekfeszítő életét? Nos, Franz Fabian ebben "A marabuk földjén" c. könyvében Alfred Edmund Brehmnek, a nagyhírű német természettudós életének legfontosabb szakaszáról, a fiatal tudós afrikai felfedező utazásáról, egyiptomi, szudáni útjáról, a Kék-Nílus őserdeiben tett expedíciójáról számol be színvonalas, színes, olvasmányos stílusban. Alfred Edmund Brehm az 1847-től 1853-ig terjedő években, tehát évtizedekkel Livingstone, Nachtgall, Emin pasa, Stanley és mások expedíciói előtt járt Afrika szívében, a Nílus forrásvidékein, a végtelen, csak fűvel benőtt pusztaságokon, a hatalmas őserdőkben, hogy felkutassa a fekete földrész titkait. Akkoriban még egyforma veszélyt jelentett az utazó számára, ha oroszlánnal vagy rakszolgakereskedőkkel találkozott Afrika forró földjén. Franz Fabian Alfred Edmund Brehm életének valóságos eseményeit felhasználva írta meg kalandokkal teli regényét, amelyet fiatal, de felnőtt olvasóink is bizonyára ugyanolyan élvezettel forgatnak majd, mint a regény hősének, Alfred Brehmnak híres művét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A marabuk földjén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A marabuk földjén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  236
  Cover:
  KEMÉNYTÁBLÁS, VÁSZONBORÍTÓS
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1958
  Commodity code:
  6143211 / 5142803  TAGS:
  Online A marabuk földjén ebook, könyvet A marabuk földjén FB2, Download A marabuk földjén PDF , Download A marabuk földjén MOBI, Online A marabuk földjén könyvet, ingyenes letöltések A marabuk földjén IPhone, Online könyvet A marabuk földjén PDF, ingyenes A marabuk földjén DJVU, ingyenes letöltések A marabuk földjén TXT, letöltések A marabuk földjén RTF, Online A marabuk földjén FB2 , e-könyvet A marabuk földjén letöltések TXT, ingyenes A marabuk földjén letöltések könyvet, e-könyvet A marabuk földjén download MOBI, letöltések A marabuk földjén IPad, olvas A marabuk földjén MOBI, olvas A marabuk földjén DOC, ingyenes A marabuk földjén AWZ, Download e-könyvet A marabuk földjén iPad , ingyenes A marabuk földjén DJVU, Download A marabuk földjén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A marabuk földjén DVD, olvas A marabuk földjén TXT, Book A marabuk földjén letöltések DJVU, A marabuk földjén letöltések könyvet ingyenes, A marabuk földjén letöltések könyvet pdf ingyenes, A marabuk földjén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A marabuk földjén pdf ingyenes, A marabuk földjén letöltések könyvet epub ingyenes, A marabuk földjén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply