A magyarországi ásványfajok

Gatter István - Szakáll Sándor - Szendrei Géza - A magyarországi ásványfajok

"A magyar mineralógia örömünnepe ez a könyv. (…) A könyvben külön fejezetben találja az olvasó a legfontosabb ásványtársulásokat, genetikai csoportosítás szerint. A leírásokat 239 illusztráció: fekete-fehér mikroszkópi fotók és kristályrajzok illusztrálják. Nagy értéke a kötetnek, hogy lehetőség szerint minden információhoz irodalmi hivatkozások kapcsolódnak, így az olvasó további adatokat találhat az illető ásványfajra vonatkozóan. A könyv újdonsága a talajásványtani rész, amelyet a tudósok is haszonnal forgathatnak. A Kőország Kiadó reményei szerint egy olyan munkát tart most kezében az olvasó, amely egyaránt hasznos a magyar tudomány és a lelkes ásványgyűjtő tábor részére." (Pálinkás László)A Könyv Magyarul!


Letöltések A magyarországi ásványfajok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A magyarországi ásványfajok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  428
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  620 gr
  ISBN:
  9799638530669
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2044811 / 1056875  TAGS:
  Online A magyarországi ásványfajok ebook, könyvet A magyarországi ásványfajok FB2, Download A magyarországi ásványfajok PDF , Download A magyarországi ásványfajok MOBI, Online A magyarországi ásványfajok könyvet, ingyenes letöltések A magyarországi ásványfajok IPhone, Online könyvet A magyarországi ásványfajok PDF, ingyenes A magyarországi ásványfajok DJVU, ingyenes letöltések A magyarországi ásványfajok TXT, letöltések A magyarországi ásványfajok RTF, Online A magyarországi ásványfajok FB2 , e-könyvet A magyarországi ásványfajok letöltések TXT, ingyenes A magyarországi ásványfajok letöltések könyvet, e-könyvet A magyarországi ásványfajok download MOBI, letöltések A magyarországi ásványfajok IPad, olvas A magyarországi ásványfajok MOBI, olvas A magyarországi ásványfajok DOC, ingyenes A magyarországi ásványfajok AWZ, Download e-könyvet A magyarországi ásványfajok iPad , ingyenes A magyarországi ásványfajok DJVU, Download A magyarországi ásványfajok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A magyarországi ásványfajok DVD, olvas A magyarországi ásványfajok TXT, Book A magyarországi ásványfajok letöltések DJVU, A magyarországi ásványfajok letöltések könyvet ingyenes, A magyarországi ásványfajok letöltések könyvet pdf ingyenes, A magyarországi ásványfajok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A magyarországi ásványfajok pdf ingyenes, A magyarországi ásványfajok letöltések könyvet epub ingyenes, A magyarországi ásványfajok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply