A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép

Kozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép

"Három könyvet tart kezében az Olvasó egy kötetben! Két tanulmánykötetet és egy lexikont. Az első tanulmánykötetemet az Arvisurákról 2005-ben adták ki, akkor 28 éves voltam és négy év munkája, érése előzte meg azt a dolgozatot. Ez az első könyv. Ennek 2006-ban megjelent a második kiadása, így a mostani 2012-es kiadás a harmadik szinte változatlan megjelenése ennek a kötetnek. A második tanulmánykötetemet már érettebb fejjel írtam és 2008-ban jelent meg, viszont csak igen kis példányszámban. Ennek a dolgozatnak "A fátyolon innen és túl" volt a főcíme, és "Értekezés az Arvisurákról" az alcíme. Ez a dolgozat is minimális változtatások mellett került be ide az egyesített kötetbe. Az Arvisurák leirataiból készített lexikonom az évek során folyamatosan bővült. Az első változata 2005-ben az első tanulmánykötetemhez csatolva jelent meg, majd 2006-ban egy lényegesen bővebb munka is napvilágot látott. 201l-ig más módszertan szerint – részben újra – feldolgozva tovább csiszoltam az Arvisura lexikonát, ennek legutolsó – de még messze nem végleges – változata most jelenik meg. Az Arvisura (Igazszólás) megismerése, most 2012-ben egy új fejezethez ért, de csak azoknak akik végigmásszák saját beavatásuk létráját és készen várják az "égi kapun" át érkező beavatotti tudást. Azok, akik csak most indulnának el vagy esetleg félúton járnak, valahol valamelyik létrafokon állva, kapaszkodva méricskélik a következő lépést, nekik hasznos segédeszköz lehet ez a három könyv, ami részben azt az utat is bemutatja, amin én is végigjöttem. A 2001-2011 között végzett teljes Arvisura munkásságom "zárása" is ez a kiadás. Ám minden zárás egyben valaminek a kezdete is… – Kozsdi Tamás 2012. január 26., Budapest"A Könyv Magyarul!


Letöltések A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  262
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789630832816
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2049014 / 1083827  TAGS:
  Online A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép ebook, könyvet A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép FB2, Download A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép PDF , Download A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép MOBI, Online A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép könyvet, ingyenes letöltések A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép IPhone, Online könyvet A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép PDF, ingyenes A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép DJVU, ingyenes letöltések A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép TXT, letöltések A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép RTF, Online A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép FB2 , e-könyvet A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép letöltések TXT, ingyenes A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép letöltések könyvet, e-könyvet A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép download MOBI, letöltések A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép IPad, olvas A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép MOBI, olvas A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép DOC, ingyenes A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép AWZ, Download e-könyvet A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép iPad , ingyenes A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép DJVU, Download A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép DVD, olvas A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép TXT, Book A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép letöltések DJVU, A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép letöltések könyvet ingyenes, A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép letöltések könyvet pdf ingyenes, A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép pdf ingyenes, A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép letöltések könyvet epub ingyenes, A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply