A magunk cseppjét a világóceánból

Lőrincz Sándor - A magunk cseppjét a világóceánból

Szeressünk, tanuljunk, gondolkodjunk, fejlődjünk. Jókai Anna leánya, Molnárné Bánky Nóra felelte ezt arra a kérdésemre, hogy mit hagyott örökül édesanyja. E négy szóval nemcsak családjának, hanem a nemzetnek is üzent a 85. évében elhunyt Kossuth-nagydíjas író. Befelé és felfelé hallgatózott. Nemcsak istenhívőként, hanem ahogy maga fogalmazott, istentudóként élte mindennapjait, hallgatóságát "nem középiskolás fokon" és egész személyiségével tanítva. Vékával mérte a bölcsességet. Jelenlétével, humorával, diszkrét iróniájával lenyűgözte, felrázta közönségét, azt (is) bizonyítva: "a szellem műhelyében nincsenek nyugdíjasok". "Papnőként" éppúgy számon tartották, mint politikusként. Ha valakire, rá illett a "nemzet nagyasszonya" titulus. Aki ismerte, tudta: megszenvedett élet állt mögötte, s mivel soha nem feledte, hogy honnan érkezett, széles skálán mozgott-mozog olvasótábora. Fia, Bánky Gábor azt mondta, édesanyja nem volt hatással pályaválasztására, hiszen gyerekkorától színész akart lenni, viszont a könyvek, amelyek után csak a kezét kellett kinyújtania, olvasómániássá tették. Jókai Anna szerint minden fontos könyv tett, nemző aktus, és minden érett olvasat fogantatás. Hogy fontos-e a 85. születésnapjára megjelent emlékkötet?
Nekem mindenképpen. (Lőrincz Sándor)A Könyv Magyarul!


Letöltések A magunk cseppjét a világóceánból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A magunk cseppjét a világóceánból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  174 gr
  ISBN:
  9789636629106
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2710875 / 1172053  TAGS:
  Online A magunk cseppjét a világóceánból ebook, könyvet A magunk cseppjét a világóceánból FB2, Download A magunk cseppjét a világóceánból PDF , Download A magunk cseppjét a világóceánból MOBI, Online A magunk cseppjét a világóceánból könyvet, ingyenes letöltések A magunk cseppjét a világóceánból IPhone, Online könyvet A magunk cseppjét a világóceánból PDF, ingyenes A magunk cseppjét a világóceánból DJVU, ingyenes letöltések A magunk cseppjét a világóceánból TXT, letöltések A magunk cseppjét a világóceánból RTF, Online A magunk cseppjét a világóceánból FB2 , e-könyvet A magunk cseppjét a világóceánból letöltések TXT, ingyenes A magunk cseppjét a világóceánból letöltések könyvet, e-könyvet A magunk cseppjét a világóceánból download MOBI, letöltések A magunk cseppjét a világóceánból IPad, olvas A magunk cseppjét a világóceánból MOBI, olvas A magunk cseppjét a világóceánból DOC, ingyenes A magunk cseppjét a világóceánból AWZ, Download e-könyvet A magunk cseppjét a világóceánból iPad , ingyenes A magunk cseppjét a világóceánból DJVU, Download A magunk cseppjét a világóceánból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A magunk cseppjét a világóceánból DVD, olvas A magunk cseppjét a világóceánból TXT, Book A magunk cseppjét a világóceánból letöltések DJVU, A magunk cseppjét a világóceánból letöltések könyvet ingyenes, A magunk cseppjét a világóceánból letöltések könyvet pdf ingyenes, A magunk cseppjét a világóceánból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A magunk cseppjét a világóceánból pdf ingyenes, A magunk cseppjét a világóceánból letöltések könyvet epub ingyenes, A magunk cseppjét a világóceánból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply