A mágiáról – Virágoskert

Lucius Apuleius - A mágiáról - Virágoskert

Apuleiust, az ünnepelt szónokot, sikeres írót, könnyű tollú költőt, sokaktól csodált természettudóst i. sz. 158-ban beidézték az észak-afrikai Sabrata város bíróságára. Hatalmas tömeg gyűlt össze a tárgyalás napján, hogy meghallgassa a vádat Apuleius mágikus üzelmekkel házasságra kényszerített egy nála tizenhárom évvel idősebb özvegyet , és még inkább az író bravúrosnak ígérkező védekezését. Nem csalódott a hallgatóság: az író védőbeszéde A mágiáról ragyogóan szellemes érvelésével valóban nagyszerű szórakozást nyújtott. De a rejtélyek nem oszlottak el: Mire használta a tükröt? Miért vásároltatott halakat? Csakugyan tartott-e éjszakai varázsszertartást? Mi történt az epilepsziás fiúval? Mi volt az a kendőbe burkolt tárgy? Csontváz volt-e a szobor vagy Mercurius képmása?
A Virágoskert ókori válogatás Apuleius beszédeinek legszebb helyeiből. Különös egyveleg anekdotákból, földrajzi, történelmi, természetrajzi érdekességekből, morális eszmefuttatásokból, dús verbális pompájú hasonlatokból, szinte verssé és zenévé párolódó szónoklattöredékekből.
Az olvasó élvezettel fogja fölfedezni, hogyan kapcsolódik ezer szállal ez a méltatlanul elfeledett két Apuleius-írás a világhíres főműhöz, az Aranyszamárhoz.A Könyv Magyarul!


Letöltések A mágiáról – Virágoskert ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A mágiáról – Virágoskert ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  210
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  963207257X
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1974
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A mágiáról – Virágoskert ebook, könyvet A mágiáról – Virágoskert FB2, Download A mágiáról – Virágoskert PDF , Download A mágiáról – Virágoskert MOBI, Online A mágiáról – Virágoskert könyvet, ingyenes letöltések A mágiáról – Virágoskert IPhone, Online könyvet A mágiáról – Virágoskert PDF, ingyenes A mágiáról – Virágoskert DJVU, ingyenes letöltések A mágiáról – Virágoskert TXT, letöltések A mágiáról – Virágoskert RTF, Online A mágiáról – Virágoskert FB2 , e-könyvet A mágiáról – Virágoskert letöltések TXT, ingyenes A mágiáról – Virágoskert letöltések könyvet, e-könyvet A mágiáról – Virágoskert download MOBI, letöltések A mágiáról – Virágoskert IPad, olvas A mágiáról – Virágoskert MOBI, olvas A mágiáról – Virágoskert DOC, ingyenes A mágiáról – Virágoskert AWZ, Download e-könyvet A mágiáról – Virágoskert iPad , ingyenes A mágiáról – Virágoskert DJVU, Download A mágiáról – Virágoskert e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A mágiáról – Virágoskert DVD, olvas A mágiáról – Virágoskert TXT, Book A mágiáról – Virágoskert letöltések DJVU, A mágiáról – Virágoskert letöltések könyvet ingyenes, A mágiáról – Virágoskert letöltések könyvet pdf ingyenes, A mágiáról – Virágoskert pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A mágiáról – Virágoskert pdf ingyenes, A mágiáról – Virágoskert letöltések könyvet epub ingyenes, A mágiáról – Virágoskert ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply