A mágia a görög-római világban

Fritz Graf - A mágia a görög-római világban

Fritz Graf könyve az antik mágia kutatásának első olyan összegzése, mely szakít a hagyományos mágia-vallás szembeállítással: az ókori mágiát a fogalom korabeli használatából kiindulva nem az okkultizmus egy formájának, hanem az isten-ember viszony egyik aspektusának tekinti. A könyv középpontjában a mágikus rituálékat végző személy, azaz a mágus alakja, valamint az általa gyakorolt varázslási formák és rituálék állnak. A szerző az antik irodalmi források, illetve a régészeti anyag (átoktáblák, mágikus papiruszok) segítségével részletesen bemutatja a mágikus rituálék különböző típusait, külön fejezetben tárgyalva például az antik szerelmi mágiát. Értelmezése szerint a mágikus rítusok célja ugyanúgy az istenivel való kapcsolatkeresés, mint az egyéb ismert vallási formáké.A Könyv Magyarul!


Letöltések A mágia a görög-római világban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A mágia a görög-római világban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  238
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  326 gr
  ISBN:
  9789636930158
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206494 / 1062322
  Series:


  TAGS:
  Online A mágia a görög-római világban ebook, könyvet A mágia a görög-római világban FB2, Download A mágia a görög-római világban PDF , Download A mágia a görög-római világban MOBI, Online A mágia a görög-római világban könyvet, ingyenes letöltések A mágia a görög-római világban IPhone, Online könyvet A mágia a görög-római világban PDF, ingyenes A mágia a görög-római világban DJVU, ingyenes letöltések A mágia a görög-római világban TXT, letöltések A mágia a görög-római világban RTF, Online A mágia a görög-római világban FB2 , e-könyvet A mágia a görög-római világban letöltések TXT, ingyenes A mágia a görög-római világban letöltések könyvet, e-könyvet A mágia a görög-római világban download MOBI, letöltések A mágia a görög-római világban IPad, olvas A mágia a görög-római világban MOBI, olvas A mágia a görög-római világban DOC, ingyenes A mágia a görög-római világban AWZ, Download e-könyvet A mágia a görög-római világban iPad , ingyenes A mágia a görög-római világban DJVU, Download A mágia a görög-római világban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A mágia a görög-római világban DVD, olvas A mágia a görög-római világban TXT, Book A mágia a görög-római világban letöltések DJVU, A mágia a görög-római világban letöltések könyvet ingyenes, A mágia a görög-római világban letöltések könyvet pdf ingyenes, A mágia a görög-római világban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A mágia a görög-római világban pdf ingyenes, A mágia a görög-római világban letöltések könyvet epub ingyenes, A mágia a görög-római világban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply