A ma gyermekeinek evolúciója

Meg Blackburn Losey - A ma gyermekeinek evolúciója

Az elmúlt néhány évtizedben különböző tudású és képességű gyermekek születtek a világunkban – először az indigó gyermekek, aztán egy újabb generációnyi idő múltán a Kristálygyermekek, a Csillaggyermekek, a Szivárványgyermekek és így tovább.

Olyan időkben élünk, amikor annyira felgyorsult a fejlődés, hogy mi is csak kapkodjuk a fejünket. Ez egy olyan jelenség, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az emberiség tudása is hatalmas változáson megy keresztül, de ezeket csak kevesen, a már említett ma gyermekei képesek csak tiszta valójukban megérteni és felhasználni. Kik ezek a csodálatos lények és miért vannak itt? Miért csak néhányan képesek visszaemlékezni, hogy honnan jöttek, kik voltak az elmúlt életekben és mi a céljuk ezen a bolygón? Ők azok a természetes gyógyítók, akiket félreértenek vagy egyáltalán nem értenek meg az emberek, a gyermekek, akik nem tudnak nyugton maradni, hiszen az állandó változás bennük szublimálódik a valóságba. Miért értik meg egymást és miért nem értik meg őket az átlagemberek? A címkék gyártása helyett ezeket a gyerekeket miként lehet segíteni a sikerek elérése érdekében?

A ma gyermekeinek evolúciója egy hatalmas feladatra vállalkozik: bemutatja nekünk a gyermekeket, akik már itt vannak közöttünk, akik segítségével a változó társadalom is jobbá, fejletté és boldogabbá válhat.

A könyvből megtudjuk, hogy a feltétel nélküli szeretet miként hat a bolygónkra, ezek a gyermekek hogyan jelentik a új és jobb jövőt az emberiségnek, valamint kiderül, hogy miért hiperérzékenyek bizonyos dolgokra és érzéketlenek más történések iránt. Fény derül az elmúlt évtizedekben bekövetkezett DNS változásokra, továbbá magyarázatot keres a gyakori autizmus, az ADHD, a bipoláris zavarok és az Asperger szindróma összefüggéseire a Kristály- és Csillaggyermekek körében. Megtudhatjuk, hogy miért látja sok fiatal és fiatal felnőtt olyan komornak a jövőt és választja az önpusztítás bármelyik formáját a problémáik megoldására. A szerző megoldásokat kínál a szülők, iskolák, tanárok és mindenki számára, hogy ezeket a gyerekeket hogyan segítsék, hogy a képességeiket maximálisan kamatoztathassák. A Ma gyermekeinek evolúciója egy olyan helyzetjelentés, amelyből egyértelműen kiderül, miként állunk jelenleg ezzel a helyzettel az élet minden területén.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A ma gyermekeinek evolúciója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A ma gyermekeinek evolúciója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9786158011198
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2624879 / 1148428  TAGS:
  Online A ma gyermekeinek evolúciója ebook, könyvet A ma gyermekeinek evolúciója FB2, Download A ma gyermekeinek evolúciója PDF , Download A ma gyermekeinek evolúciója MOBI, Online A ma gyermekeinek evolúciója könyvet, ingyenes letöltések A ma gyermekeinek evolúciója IPhone, Online könyvet A ma gyermekeinek evolúciója PDF, ingyenes A ma gyermekeinek evolúciója DJVU, ingyenes letöltések A ma gyermekeinek evolúciója TXT, letöltések A ma gyermekeinek evolúciója RTF, Online A ma gyermekeinek evolúciója FB2 , e-könyvet A ma gyermekeinek evolúciója letöltések TXT, ingyenes A ma gyermekeinek evolúciója letöltések könyvet, e-könyvet A ma gyermekeinek evolúciója download MOBI, letöltések A ma gyermekeinek evolúciója IPad, olvas A ma gyermekeinek evolúciója MOBI, olvas A ma gyermekeinek evolúciója DOC, ingyenes A ma gyermekeinek evolúciója AWZ, Download e-könyvet A ma gyermekeinek evolúciója iPad , ingyenes A ma gyermekeinek evolúciója DJVU, Download A ma gyermekeinek evolúciója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A ma gyermekeinek evolúciója DVD, olvas A ma gyermekeinek evolúciója TXT, Book A ma gyermekeinek evolúciója letöltések DJVU, A ma gyermekeinek evolúciója letöltések könyvet ingyenes, A ma gyermekeinek evolúciója letöltések könyvet pdf ingyenes, A ma gyermekeinek evolúciója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A ma gyermekeinek evolúciója pdf ingyenes, A ma gyermekeinek evolúciója letöltések könyvet epub ingyenes, A ma gyermekeinek evolúciója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply