A Ma gyermekei


Kik a ma gyermekei? Egy új – a korábbiaknál vitathatatlanul fejlettebb – nemzedék, akik 1997-től érkeznek világunkba. Ők nem mind indigógyermekek. Az indigók voltak az úttörők, a paradigmaváltók. Ők készítették elő a terepet a ma gyermekei számára, akik fejlettségben messze túlszárnyalják az indigógyermekeket. Ez nem azt jelenti, hogy jobbak vagy többek náluk, mindössze annyit tesz, hogy merőben más az energiájuk.

A most gyermekei különleges, a szüleikétől és a többi emberétől eltérő energiamezővel rendelkeznek. DNS-ük sem ugyanaz, tehát valójában egy új faj képviselői. Míg az átlagember DNS-ében a fehérjék lineárisan, láncszerűen kommunikálnak egymással, a ma gyermekeinek DNS-ére sokkal szabadabb, kevésbé meghatározott sorrendű kommunikáció a jellemző. Ennek következtében felismernek olyan elektromágneses jeleket is, amelyeket a szüleik még nem. Finomabb energiaszintekre hangolódva elérnek olyan információkat, amelyek számunkra rejtve maradnak: ebből merítik csodás intuíciójukat, telepatikus és gyógyító képességeiket.

Bolygónk megmentéséhez, sorsának jobbra fordulásához szükség van egy kritikus tömegre, akik felismerik a bennük rejlő, elfelejtett életigazságokat, és a szeretet tiszta energiájával megemelik a Föld rezgésszintjét. Ezek a gyerekek azért vannak itt, hogy ebben segítsenek. A szeretet követei ők: nyelvük a szeretet nyelve, hangjuk a szeretet hangja. A fő kérdés velük kapcsolatban az, hogy miként segíthetjük őket küldetésük beteljesítésében.

Dr. Meg nem csupán teljes képet vázol fel a ma gyermekeiről, hanem életszerű javaslatokat is ad arra vonatkozóan, hogyan segíthetjük és támogathatjuk őket életük bármely területén. Mindenkinek érdemes elolvasnia, aki gyerekekkel foglalkozik vagy maga is szülő. Ha pedig megtudod, mivel nyújthatod a legnagyobb segítséget az új gyermekeknek, az elválaszthatatlanul együtt jár azzal, hogy te magad is felébredsz utazásodon.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Ma gyermekei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Ma gyermekei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  226
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789635290000
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2082253 / 1007931
  Translator:


  TAGS:
  Online A Ma gyermekei ebook, könyvet A Ma gyermekei FB2, Download A Ma gyermekei PDF , Download A Ma gyermekei MOBI, Online A Ma gyermekei könyvet, ingyenes letöltések A Ma gyermekei IPhone, Online könyvet A Ma gyermekei PDF, ingyenes A Ma gyermekei DJVU, ingyenes letöltések A Ma gyermekei TXT, letöltések A Ma gyermekei RTF, Online A Ma gyermekei FB2 , e-könyvet A Ma gyermekei letöltések TXT, ingyenes A Ma gyermekei letöltések könyvet, e-könyvet A Ma gyermekei download MOBI, letöltések A Ma gyermekei IPad, olvas A Ma gyermekei MOBI, olvas A Ma gyermekei DOC, ingyenes A Ma gyermekei AWZ, Download e-könyvet A Ma gyermekei iPad , ingyenes A Ma gyermekei DJVU, Download A Ma gyermekei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Ma gyermekei DVD, olvas A Ma gyermekei TXT, Book A Ma gyermekei letöltések DJVU, A Ma gyermekei letöltések könyvet ingyenes, A Ma gyermekei letöltések könyvet pdf ingyenes, A Ma gyermekei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Ma gyermekei pdf ingyenes, A Ma gyermekei letöltések könyvet epub ingyenes, A Ma gyermekei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply