A lúzer és a szerelem

David Jester - A lúzer és a szerelem

"Nyers, trágár, hihetetlenül vicces, és a meglepően érzelmes… lehetetlen letenni, és szinte bárki magára ismerhet benne." – Davy Rothbart, a My Heart is an Idiot című novellagyűjtemény szerzője, és a FOUND Magazine alapítója.

"Jester alaposan fején találta a szöget ezzel a címmel, hiszen nem mindenki totál lúzer, ha szerelemről van szó? Ebben a könyvben sikerül felidéznie minden olyan hibát, amit annak idején én is elkövettem – és hála istennek egy csomó olyat is, amit nem." – Mark Miller, a 500 Dates: Dispatches from the Front Lines of the Online Dating Wars című könyv írója

Kieran szerelmi élete elég döcögősen indul. Az első csók után lehányja a lányt… péppé veri az első csaj, aki szerelmes lesz belé… és miután az első szerelmes levelével is a rossz címzettet találja meg, kénytelen hátra dőlni, és csak figyelni, ahogyan az egész iskola hatalmas lúzernek tartja. Mire a hormonok berobbannak, jóformán le is mond arról, hogy valaha szerelmes lesz. De a java még csak ezután következik.
Meghallgatva barátai tanácsát, akik éppen annyira ostobák, és éppen annyira semmit nem tudnak az ilyesmiről, mint ő, Kieran botladozva halad végig a felnőttkori párkeresés ösvényén. Nem tud beszélni a nőkkel, nincs kisugárzása és önbizalma sem – vagyis hiányzik belőle minden, ami a sikert biztosíthatná. Ám mindennek ellenére mégis van egy lány, aki mellett nem érzi bénának magát, aki megváltoztatja és aki reményt ad számára. Benne megvan minden, amit Kieran keres: szép, kedves, vicces – ami pedig a legjobb, nem fordul sarkon, és hagyja faképnél az első pillanatban. De aztán nyoma vész.
Vajon megtalálja még Kieran? És ha igen, mennyi az esélye annak, hogy az összes baleset és rossz tapasztalat, amit a kettejük találkozása előtt, alatt és után átélt, nem fogja örökké elvenni a kedvét minden romantikus kalandtól?
A lúzer és a szerelem hálószobai kalandok és a emberi kapcsolatok szerencsétlen sorozatának krónikája, és szereplőivel bármely olvasó azonosulhat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A lúzer és a szerelem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lúzer és a szerelem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  272 gr
  ISBN:
  9789632673417
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709739 / 1171161
  Translator:


  TAGS:
  Online A lúzer és a szerelem ebook, könyvet A lúzer és a szerelem FB2, Download A lúzer és a szerelem PDF , Download A lúzer és a szerelem MOBI, Online A lúzer és a szerelem könyvet, ingyenes letöltések A lúzer és a szerelem IPhone, Online könyvet A lúzer és a szerelem PDF, ingyenes A lúzer és a szerelem DJVU, ingyenes letöltések A lúzer és a szerelem TXT, letöltések A lúzer és a szerelem RTF, Online A lúzer és a szerelem FB2 , e-könyvet A lúzer és a szerelem letöltések TXT, ingyenes A lúzer és a szerelem letöltések könyvet, e-könyvet A lúzer és a szerelem download MOBI, letöltések A lúzer és a szerelem IPad, olvas A lúzer és a szerelem MOBI, olvas A lúzer és a szerelem DOC, ingyenes A lúzer és a szerelem AWZ, Download e-könyvet A lúzer és a szerelem iPad , ingyenes A lúzer és a szerelem DJVU, Download A lúzer és a szerelem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lúzer és a szerelem DVD, olvas A lúzer és a szerelem TXT, Book A lúzer és a szerelem letöltések DJVU, A lúzer és a szerelem letöltések könyvet ingyenes, A lúzer és a szerelem letöltések könyvet pdf ingyenes, A lúzer és a szerelem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lúzer és a szerelem pdf ingyenes, A lúzer és a szerelem letöltések könyvet epub ingyenes, A lúzer és a szerelem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply