A lódentől a miniszoknyáig


A háború utáni romeltakarítást ábrázoló fényképeken éppúgy látni bundás-turbános nőt, öltönye felett zsinóros irhát viselő férfit, mint munkásruhát vagy rongyos kabátját darab madzaggal összefogó alakot. A negyvenes évek végének, ötvenes évek elejének utcaképei a ruházkodás tekintetében ennél egységesebb képet mutatnak: csupa lódenkabátos ember járja a maga útját, az eleganciát a nőknél is a férfias szabású sötét kosztüm és a fehér ingblúz jelenti. Azután megjelennek a csomagból származó pulóverek, a Római vakáció című film főszereplőjének, Audrey Hepburnnek a ruháit, nyakába kötött cicakendőit utánzó öltözékek, egy-egy Chanel-kosztüm a Rotschild Szalonból, míg a hetvenes évek elejére – ha némi késéssel – a magyar divat is a nyugat-európai és amerikai vonalat követi. Ebből a
háború utáni magyar öltözködéstörténetet áttekintő kötetből a divat változásai mellett a társadalmi átalakulásokat is nyomon követhetjük. 1945-től napjainkig megismerhetjük a városi és a paraszti öltözködés jellegzetességeit, a ruházkodás és a ruházati ellátottság főbb vonásait, a különféle alkalmakkor felvett ruhadarabok fajtáit. A háború utáni közvetlen esztendők, az “ötvenes évek”, a Kádár-korszak, a “hosszú” hetvenes évek és a nyolcvanas évek második felétől máig terjedő időszak divatját elemző könyvet érdekes és nagyrészt még publikálatlan fotók teszik teljessé.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A lódentől a miniszoknyáig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lódentől a miniszoknyáig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  166
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789631353631
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2101867 / 1015052  TAGS:
  Online A lódentől a miniszoknyáig ebook, könyvet A lódentől a miniszoknyáig FB2, Download A lódentől a miniszoknyáig PDF , Download A lódentől a miniszoknyáig MOBI, Online A lódentől a miniszoknyáig könyvet, ingyenes letöltések A lódentől a miniszoknyáig IPhone, Online könyvet A lódentől a miniszoknyáig PDF, ingyenes A lódentől a miniszoknyáig DJVU, ingyenes letöltések A lódentől a miniszoknyáig TXT, letöltések A lódentől a miniszoknyáig RTF, Online A lódentől a miniszoknyáig FB2 , e-könyvet A lódentől a miniszoknyáig letöltések TXT, ingyenes A lódentől a miniszoknyáig letöltések könyvet, e-könyvet A lódentől a miniszoknyáig download MOBI, letöltések A lódentől a miniszoknyáig IPad, olvas A lódentől a miniszoknyáig MOBI, olvas A lódentől a miniszoknyáig DOC, ingyenes A lódentől a miniszoknyáig AWZ, Download e-könyvet A lódentől a miniszoknyáig iPad , ingyenes A lódentől a miniszoknyáig DJVU, Download A lódentől a miniszoknyáig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lódentől a miniszoknyáig DVD, olvas A lódentől a miniszoknyáig TXT, Book A lódentől a miniszoknyáig letöltések DJVU, A lódentől a miniszoknyáig letöltések könyvet ingyenes, A lódentől a miniszoknyáig letöltések könyvet pdf ingyenes, A lódentől a miniszoknyáig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lódentől a miniszoknyáig pdf ingyenes, A lódentől a miniszoknyáig letöltések könyvet epub ingyenes, A lódentől a miniszoknyáig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply