A ló tenyésztése és genetikája

Dr. Pongrácz László - A ló tenyésztése és genetikája

A hiánypótló mű szakmai igényességgel, közérthető stílusban tárja az olvasó elé a tenyésztési, genetikai fogalmakat, a fajták jellemzőit, a lótenyésztési eljárásokat és módszereket. Az első három fejezet rendszerező jellegű. Gyakorlati példák sokaságával alátámasztott magyarázatok segítségével az olvasó könnyebben megértheti a tenyésztési, genetikai fogalmakat, egyebek mellett különbséget tehet a fajta és típus, a keresztezés és fajtiszta tenyésztés, a szelekció és selejtezés között. Hasznos információkhoz juthatunk a ló fajra jellemző különféle gyakoribb örökletes terheltségekről, illetve ezeknek a tenyésztés, valamint a tartás és használat során figyelmet érdemlő főbb szempontjairól. Végül a lótenyésztésben – illetve egyre inkább a versenyeredmények hitelességének bizonyítása során – alkalmazott származás-ellenőrzés különféle módszereit veszi röviden sorra a szerző.A Könyv Magyarul!


Letöltések A ló tenyésztése és genetikája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A ló tenyésztése és genetikája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  138
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789639553767
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2095317 / 1012564
  Format:


  TAGS:
  Online A ló tenyésztése és genetikája ebook, könyvet A ló tenyésztése és genetikája FB2, Download A ló tenyésztése és genetikája PDF , Download A ló tenyésztése és genetikája MOBI, Online A ló tenyésztése és genetikája könyvet, ingyenes letöltések A ló tenyésztése és genetikája IPhone, Online könyvet A ló tenyésztése és genetikája PDF, ingyenes A ló tenyésztése és genetikája DJVU, ingyenes letöltések A ló tenyésztése és genetikája TXT, letöltések A ló tenyésztése és genetikája RTF, Online A ló tenyésztése és genetikája FB2 , e-könyvet A ló tenyésztése és genetikája letöltések TXT, ingyenes A ló tenyésztése és genetikája letöltések könyvet, e-könyvet A ló tenyésztése és genetikája download MOBI, letöltések A ló tenyésztése és genetikája IPad, olvas A ló tenyésztése és genetikája MOBI, olvas A ló tenyésztése és genetikája DOC, ingyenes A ló tenyésztése és genetikája AWZ, Download e-könyvet A ló tenyésztése és genetikája iPad , ingyenes A ló tenyésztése és genetikája DJVU, Download A ló tenyésztése és genetikája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A ló tenyésztése és genetikája DVD, olvas A ló tenyésztése és genetikája TXT, Book A ló tenyésztése és genetikája letöltések DJVU, A ló tenyésztése és genetikája letöltések könyvet ingyenes, A ló tenyésztése és genetikája letöltések könyvet pdf ingyenes, A ló tenyésztése és genetikája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A ló tenyésztése és genetikája pdf ingyenes, A ló tenyésztése és genetikája letöltések könyvet epub ingyenes, A ló tenyésztése és genetikája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply