A Leymann-transzfer

Dave Howard - A Leymann-transzfer

A frissen doktorált Leymann Zénó egyetemi tanárként tengeti napjait, melyeknek igazi értelmet kísérletei adják a Föld energiavonalaival. Felismerte ugyanis, hogy lehetséges utazni a mágnesség segítségével az ötödik dimenzió mentén. Felfedezése okán érzett lelkesedését csupán egy tragikus baleset árnyékolja be: ellenszenves főnökét sikerült véletlenül ismeretlen helyre transzportálnia.
A következményektől tartva immár szándékosan lép a bűn útjára, és élete egy csapásra atomjaira hullik. Pedig immár nem csak az ő lelkiismerete a tét: a Földet végzetes katasztrófa fenyegeti, amit egyedül ő háríthat el. Már ha hajlandó kilépni az árnyékok közül, és vállalni a felelősséget tetteiért.

A Mysterious Universe népszerű szerzője ezúttal önálló regénnyel jelentkezik, amely hol kacagtató helyzeteket, hol lélegzetelállító izgalmakat kínál.

"A világmegmentős, őrülttudósos sci-fik idei legjobbja."
– Frank N. Stein

"Ezt olvasva valósággal kibújtam a bőrömből!"
– Dr. Jack Yll
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Leymann-transzfer ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Leymann-transzfer ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  400
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  382 gr
  ISBN:
  9786155628306
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701852 / 1167819
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Leymann-transzfer ebook, könyvet A Leymann-transzfer FB2, Download A Leymann-transzfer PDF , Download A Leymann-transzfer MOBI, Online A Leymann-transzfer könyvet, ingyenes letöltések A Leymann-transzfer IPhone, Online könyvet A Leymann-transzfer PDF, ingyenes A Leymann-transzfer DJVU, ingyenes letöltések A Leymann-transzfer TXT, letöltések A Leymann-transzfer RTF, Online A Leymann-transzfer FB2 , e-könyvet A Leymann-transzfer letöltések TXT, ingyenes A Leymann-transzfer letöltések könyvet, e-könyvet A Leymann-transzfer download MOBI, letöltések A Leymann-transzfer IPad, olvas A Leymann-transzfer MOBI, olvas A Leymann-transzfer DOC, ingyenes A Leymann-transzfer AWZ, Download e-könyvet A Leymann-transzfer iPad , ingyenes A Leymann-transzfer DJVU, Download A Leymann-transzfer e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Leymann-transzfer DVD, olvas A Leymann-transzfer TXT, Book A Leymann-transzfer letöltések DJVU, A Leymann-transzfer letöltések könyvet ingyenes, A Leymann-transzfer letöltések könyvet pdf ingyenes, A Leymann-transzfer pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Leymann-transzfer pdf ingyenes, A Leymann-transzfer letöltések könyvet epub ingyenes, A Leymann-transzfer ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply