A letiltott önéletrajz

Julian Assange - A letiltott önéletrajz

Az ausztrál származású 42 éves botrányhős – Wikileaks alapító 2010-ben kötött szerződést egy brit kiadóval önéletrajzának megírására. Több hónapig vették fel visszaemlékezéseit, ám a szerkesztett kézirat átolvasása után Assange visszalépett a mű kiadásától. Ekkorra azonban már átvette, sőt, perköltségeire el is költötte a könyvért járó tetemes jogdíjelőleget. A kiadó így végül úgy döntött, hogy 2011 végén megjelenteti a könyvet, mely 17 országban óriási érdeklődést keltett. Az ausztrál származású Assange egyes szám első személyben meséli el, milyen út vezetett gyermekkorától a Wikileaks megalapításán át "a világ legfélelmetesebb embere" címig. A szerző jelenleg Ecuador londoni nagykövetségen tengeti napjait és politikai karrierjére készül, miközben az Egyesült Államok kémkedéssel, a svéd hatóságok és az Interpol pedig két nő szexuális zaklatásáért akarja bíróság elé vinni. Julian Assnage számos nemzetközi újságírói díj birtokosa: The Economist – Freedom of Expression díj, Amnesty International Media Award, Le Monde – Man of the Year, Sam Adams Award stb. A szerzőről készült életrajzi film idén várhatóan idén kerül a mozikba.A Könyv Magyarul!


Letöltések A letiltott önéletrajz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A letiltott önéletrajz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  370
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  322 gr
  ISBN:
  9789630865937
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2237278 / 1092083
  Translator:


  TAGS:
  Online A letiltott önéletrajz ebook, könyvet A letiltott önéletrajz FB2, Download A letiltott önéletrajz PDF , Download A letiltott önéletrajz MOBI, Online A letiltott önéletrajz könyvet, ingyenes letöltések A letiltott önéletrajz IPhone, Online könyvet A letiltott önéletrajz PDF, ingyenes A letiltott önéletrajz DJVU, ingyenes letöltések A letiltott önéletrajz TXT, letöltések A letiltott önéletrajz RTF, Online A letiltott önéletrajz FB2 , e-könyvet A letiltott önéletrajz letöltések TXT, ingyenes A letiltott önéletrajz letöltések könyvet, e-könyvet A letiltott önéletrajz download MOBI, letöltések A letiltott önéletrajz IPad, olvas A letiltott önéletrajz MOBI, olvas A letiltott önéletrajz DOC, ingyenes A letiltott önéletrajz AWZ, Download e-könyvet A letiltott önéletrajz iPad , ingyenes A letiltott önéletrajz DJVU, Download A letiltott önéletrajz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A letiltott önéletrajz DVD, olvas A letiltott önéletrajz TXT, Book A letiltott önéletrajz letöltések DJVU, A letiltott önéletrajz letöltések könyvet ingyenes, A letiltott önéletrajz letöltések könyvet pdf ingyenes, A letiltott önéletrajz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A letiltott önéletrajz pdf ingyenes, A letiltott önéletrajz letöltések könyvet epub ingyenes, A letiltott önéletrajz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply