A lelkek ítélőszéke

Donato Carrisi - A lelkek ítélőszéke

Az eső gyászosan zuhog Rómára. A Piazza Navona egyik régi kávéházában két férfi hajol az asztal fölé. Egy aktát tanulmányoznak, amely egy nyomtalanul eltűnt lány esetéről ad számot. Senki sem tudja, hogy önszántából hagyta-e ott a lakását, vagy valaki elrabolta. Az idő vészesen fogy, Clemente és Marcus, a "bűn profilozói" pedig nehéz feladat előtt állnak, és minden reményüket Marcus sajátos képességébe vetik: abba, hogy észreveszi az esetben megbúvó anomáliákat, ezáltal leplezve le a háttérben munkáló gonoszt.
Sandra réges-rég megtanulta, hogy az ördög a részletekben lakozik. A milánói rendőrség kriminalisztikai fényképészeként ezúttal azonban nem egy bűntény, hanem a saját tragédiája ügyében lesz kénytelen nyomozni. Egy telefonhívás nyomán kételyei támadnak: vajon a férje valóban egy balesetben veszítette el az életét? És mit keresett egyáltalán Rómában?
Amikor Marcus és Sandra útjai keresztezik egymást, szörnyű felfedezések, nem várt titkok és egy ördögien szövevényes, kegyetlen világ kellős közepén találják magukat, ahol az igazságra szomjazók két lehetőség között választhatnak: vagy megbocsátanak, vagy bosszút állnak az őket ért sérelmekért.
Donato Carrisi (Démoni suttogás) új sorozatának első részében megvan minden, ami a világhírű szerző védjegyévé vált: a remekül felépített cselekmény, az alaposan kidolgozott karakterek, a fantasztikus útvesztő, amelyet a csavaros fordulatokból, a hazugságokból, az elhallgatásokból, a titkokból és a hátborzongató történésekből alkot meg, nemegyszer az orránál fogva vezetve olvasót, mindez Róma festői háttere előtt. Egy újabb klasszikus született.A Könyv Magyarul!


Letöltések A lelkek ítélőszéke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lelkek ítélőszéke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  524
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  ISBN:
  9789634521129
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2714131 / 1174278
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A lelkek ítélőszéke ebook, könyvet A lelkek ítélőszéke FB2, Download A lelkek ítélőszéke PDF , Download A lelkek ítélőszéke MOBI, Online A lelkek ítélőszéke könyvet, ingyenes letöltések A lelkek ítélőszéke IPhone, Online könyvet A lelkek ítélőszéke PDF, ingyenes A lelkek ítélőszéke DJVU, ingyenes letöltések A lelkek ítélőszéke TXT, letöltések A lelkek ítélőszéke RTF, Online A lelkek ítélőszéke FB2 , e-könyvet A lelkek ítélőszéke letöltések TXT, ingyenes A lelkek ítélőszéke letöltések könyvet, e-könyvet A lelkek ítélőszéke download MOBI, letöltések A lelkek ítélőszéke IPad, olvas A lelkek ítélőszéke MOBI, olvas A lelkek ítélőszéke DOC, ingyenes A lelkek ítélőszéke AWZ, Download e-könyvet A lelkek ítélőszéke iPad , ingyenes A lelkek ítélőszéke DJVU, Download A lelkek ítélőszéke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lelkek ítélőszéke DVD, olvas A lelkek ítélőszéke TXT, Book A lelkek ítélőszéke letöltések DJVU, A lelkek ítélőszéke letöltések könyvet ingyenes, A lelkek ítélőszéke letöltések könyvet pdf ingyenes, A lelkek ítélőszéke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lelkek ítélőszéke pdf ingyenes, A lelkek ítélőszéke letöltések könyvet epub ingyenes, A lelkek ítélőszéke ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply