A Lélekvándorlás csodái

Weiss Amy E. - Brian L. Weiss - A Lélekvándorlás csodái

Brian L. Weiss életében az hozta meg a fordulópontot, amikor halott fiától kapott üzeneteket regressziós hipnózisban. A munkásságát ekkortól teljes egészében az előző életek regressziós hipnózisban történő feltárására fordította, ezzel egy olyan kutatási terület előtt megnyitva a kapukat, amelyet azóta számos híressé vált hipnoterapeuta – köztük Michael Newton – is sikeresen és hatékonyan használ. Brian L. Weiss egy olyan nemzetközi szaktekintély, aki úttörőként vett részt a lélekvándorlást feltáró és bizonyító munkában, melyet a mostani,- az elmúlt 25 év munkásságát összefoglaló – legújabb könyvében Ön is megismerhet!

Voltaire azt mondta, hogy Végül is semmivel sem meglepőbb dolog kétszer születni, mint egyszer.

Brian L. Weiss pszichoterapeutaként kezdetben szkeptikusan fogadta a lélekvándorlás gondolatát. Egy nap azonban minden megváltozott, amikor egyik páciense spontán módon visszaemlékezett egy korábbi életére.

Csoda?
Valóság?
Egyszeri eset?

Dr. Weiss évekig kereste ilyen és ehhez hasonló kérdésekre a válaszokat és a kutatás közben igazi csodavilágra bukkant.

A könyv téged is elvisz a csodák földjére, ahol minden kérdésedre választ kapsz.

Tényleg létezik karmikus szerelem?
Van kiút a gyászból és fájdalomból?
Igaz, hogy minden okkal történik és minden mindennel összefügg?
Mi a bizonyíték arra, hogy a regresszióban látottak valódi emlékek, nem pedig csak a fantáziánk szülöttei?
Mi történik a halál után?
Mit tanulhatunk a háziállatainktól?
Hogyan találhatunk rá az életfeladatunkra?
Hogyan gyógyítja előző életeink feltárása a krónikus betegségeinket?

Dr. Weiss pácienseinek a beszámolóiból te is megérted, hogy együtt utazunk és a vég csak a kezdet, a búcsú nem örökre szól.

Gyere el erre a varázslatos utazásra és hagyd, hogy a csodák veled is megtörténjenek!
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Lélekvándorlás csodái ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Lélekvándorlás csodái ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9786158024662
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2653282 / 1152849  TAGS:
  Online A Lélekvándorlás csodái ebook, könyvet A Lélekvándorlás csodái FB2, Download A Lélekvándorlás csodái PDF , Download A Lélekvándorlás csodái MOBI, Online A Lélekvándorlás csodái könyvet, ingyenes letöltések A Lélekvándorlás csodái IPhone, Online könyvet A Lélekvándorlás csodái PDF, ingyenes A Lélekvándorlás csodái DJVU, ingyenes letöltések A Lélekvándorlás csodái TXT, letöltések A Lélekvándorlás csodái RTF, Online A Lélekvándorlás csodái FB2 , e-könyvet A Lélekvándorlás csodái letöltések TXT, ingyenes A Lélekvándorlás csodái letöltések könyvet, e-könyvet A Lélekvándorlás csodái download MOBI, letöltések A Lélekvándorlás csodái IPad, olvas A Lélekvándorlás csodái MOBI, olvas A Lélekvándorlás csodái DOC, ingyenes A Lélekvándorlás csodái AWZ, Download e-könyvet A Lélekvándorlás csodái iPad , ingyenes A Lélekvándorlás csodái DJVU, Download A Lélekvándorlás csodái e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Lélekvándorlás csodái DVD, olvas A Lélekvándorlás csodái TXT, Book A Lélekvándorlás csodái letöltések DJVU, A Lélekvándorlás csodái letöltések könyvet ingyenes, A Lélekvándorlás csodái letöltések könyvet pdf ingyenes, A Lélekvándorlás csodái pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Lélekvándorlás csodái pdf ingyenes, A Lélekvándorlás csodái letöltések könyvet epub ingyenes, A Lélekvándorlás csodái ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply