A lélek közegészségtana


Részletek a könyv Előszavából: "Az elmúlt években három nagy kötetben tettem közzé tanulmányaimat a lelki egészségpromoció (ahogy nálunk kifejezés meggyökereződött: mentálhigiéné) tárgyköréből. Ez a kötet a negyedik a sorban. Mint a korábbiak, a kiadás előtti kb. két év írásaiból tevődik össze ez is, s kapcsolódik hozzá néhány korábbi írás és néhány fejezet a már megjelent könyvekből, mert ezek a fejezetek az új szövegkörnyezetbe is kívánkoznak, és ebben jelentősen hozzájárulhatnak az összkép teljességéhez.A korábbi könyvekhez hasonlóan ez a kötet is támaszkodik és utal korábbi munkáim kontextusára. a mentálhigiénés írások tágabb, általánosabb, vagy tematikus kötetekre támaszkodnak, például az alkoholizmussal, az orvosi szociológiával és az öngyilkossággal kapcsolatosakra, vagy a szexualitással foglalkozókra, de idesorolhatók a pszichoterápia, a kommunikáció vagy az empátia alapkérdéseit tárgyalók." "…Magyarországon is lehetne korszerű (tág értelemben vett) mentálhigiénét csinálni,és hogy amit megtanultam és magamban szintetizáltam, azt meg kellene próbálni megvalósítani. Ez a motiváció vezetett a jelen kötet összeállításában. Itt túlnyomorészt olyan írások találhatók, amelyek valamilyen hivatalos felkérésre készültek, vagy amelyekkel cselekvésre képesnek vélt emberek és hatóságok figyelmét próbáltam felkelteni a tennivalókra és a lehetőségekre. Néhány írás személyes vállalás készségét és elképzeléseit rajzolja meg."A Könyv Magyarul!


Letöltések A lélek közegészségtana ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lélek közegészségtana ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  376
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9639410020
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2097432 / 1050183  TAGS:
  Online A lélek közegészségtana ebook, könyvet A lélek közegészségtana FB2, Download A lélek közegészségtana PDF , Download A lélek közegészségtana MOBI, Online A lélek közegészségtana könyvet, ingyenes letöltések A lélek közegészségtana IPhone, Online könyvet A lélek közegészségtana PDF, ingyenes A lélek közegészségtana DJVU, ingyenes letöltések A lélek közegészségtana TXT, letöltések A lélek közegészségtana RTF, Online A lélek közegészségtana FB2 , e-könyvet A lélek közegészségtana letöltések TXT, ingyenes A lélek közegészségtana letöltések könyvet, e-könyvet A lélek közegészségtana download MOBI, letöltések A lélek közegészségtana IPad, olvas A lélek közegészségtana MOBI, olvas A lélek közegészségtana DOC, ingyenes A lélek közegészségtana AWZ, Download e-könyvet A lélek közegészségtana iPad , ingyenes A lélek közegészségtana DJVU, Download A lélek közegészségtana e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lélek közegészségtana DVD, olvas A lélek közegészségtana TXT, Book A lélek közegészségtana letöltések DJVU, A lélek közegészségtana letöltések könyvet ingyenes, A lélek közegészségtana letöltések könyvet pdf ingyenes, A lélek közegészségtana pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lélek közegészségtana pdf ingyenes, A lélek közegészségtana letöltések könyvet epub ingyenes, A lélek közegészségtana ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply