A lélek infarktusai


A szerzőről: Balogh Attila (Szikszó, 1956. február 3.) alternatív József Attila-díjas költő, író.
Kötetei: Lendítem lábamat, 1980; Versek, 1991; József Attila a peep-showban, 1997; Egyvéleményen, 2003; Gypsy drill, 2005 (költemények, angol nyelvre fordította: Michael Castro és Gyukics Gábor); Óvatos emlékezés, 2014.
A könyvről: A költő 60. születésnapjára jelennek meg válogatott és újragondolt versei, megrajzolva egy szikárságában is grandiózus életmű vonalait. A kötet grafikai kivitelezője Vári Ágnes.A Könyv Magyarul!


Letöltések A lélek infarktusai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lélek infarktusai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  92
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  122 gr
  ISBN:
  9786069258460
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682066 / 1157458  TAGS:
  Online A lélek infarktusai ebook, könyvet A lélek infarktusai FB2, Download A lélek infarktusai PDF , Download A lélek infarktusai MOBI, Online A lélek infarktusai könyvet, ingyenes letöltések A lélek infarktusai IPhone, Online könyvet A lélek infarktusai PDF, ingyenes A lélek infarktusai DJVU, ingyenes letöltések A lélek infarktusai TXT, letöltések A lélek infarktusai RTF, Online A lélek infarktusai FB2 , e-könyvet A lélek infarktusai letöltések TXT, ingyenes A lélek infarktusai letöltések könyvet, e-könyvet A lélek infarktusai download MOBI, letöltések A lélek infarktusai IPad, olvas A lélek infarktusai MOBI, olvas A lélek infarktusai DOC, ingyenes A lélek infarktusai AWZ, Download e-könyvet A lélek infarktusai iPad , ingyenes A lélek infarktusai DJVU, Download A lélek infarktusai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lélek infarktusai DVD, olvas A lélek infarktusai TXT, Book A lélek infarktusai letöltések DJVU, A lélek infarktusai letöltések könyvet ingyenes, A lélek infarktusai letöltések könyvet pdf ingyenes, A lélek infarktusai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lélek infarktusai pdf ingyenes, A lélek infarktusai letöltések könyvet epub ingyenes, A lélek infarktusai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply