A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája

Sri Aurobindo - A lélek fejlődése - Az átlényegülés pszichológiája

A mi jógánkban a központi lény kifejezést a bennünk lakozó Isteni részre alkalmazzuk, mely az összes többi részt támogatja, valamint túléli a halált és a születést. – Sri Aurobindo

A jóga terminológiájában a pszichikus alatt a lelket, a tiszta pszichét vagy isteni magot értjük, mely az elme, az élet és a test mögött áll (nem az egó), de amiről eleinte csak nagyon felszínesen vagyunk tudatosak. A pszichikus az Isteni egy része, örökkévaló az élet körforgásában, élettapasztalatokat pedig külső eszközeivel (elme, fizikai test stb.) szerez. Ahogy a tapasztalatok szaporodnak, megnyilvánul egy fejlődő pszichikus személyiség, ami mindig a jóhoz, az igazhoz és a széphez ragaszkodván végül elég felkészültté és erőssé válik ahhoz, hogy az anyagi természetet az Isteni felé fordítsa. Végül nyíltan és teljesen feltárva magát, képes áttörni a mentális, vitális és fizikai burkukon, átvéve az irányítást az ösztönök és más késztetések felett. Ekkor már nem a természet (Prakriti) uralkodik a lelken, hanem a lélek, a Purusa irányítja a természetet. A pszichikus maga a lélek vagy az Isteni Tűz egy szikrája, ami az egyéni fejlődést támogatja a földön. A pszichikus lény pedig a lélek-tudatosság, aki életről életre fejleszti magát. A pszichikus az Isteni egy szikrája, mely belül növekszik, hogy az Isteni egy részeként végül visszavonhatatlanul elérje önnön Abszolút természetét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789639858213
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239510 / 1094046
  Series:


  TAGS:
  Online A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája ebook, könyvet A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája FB2, Download A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája PDF , Download A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája MOBI, Online A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája könyvet, ingyenes letöltések A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája IPhone, Online könyvet A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája PDF, ingyenes A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája DJVU, ingyenes letöltések A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája TXT, letöltések A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája RTF, Online A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája FB2 , e-könyvet A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája letöltések TXT, ingyenes A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája letöltések könyvet, e-könyvet A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája download MOBI, letöltések A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája IPad, olvas A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája MOBI, olvas A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája DOC, ingyenes A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája AWZ, Download e-könyvet A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája iPad , ingyenes A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája DJVU, Download A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája DVD, olvas A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája TXT, Book A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája letöltések DJVU, A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája letöltések könyvet ingyenes, A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája pdf ingyenes, A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája letöltések könyvet epub ingyenes, A lélek fejlődése – Az átlényegülés pszichológiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply