A legsötétebb óra

Laurence Rees - A legsötétebb óra

A számos szakmai díjjal jutalmazott író és dokumentumfilmes, Laurence Rees közel két évtizeden át találkozott olyanokkal, akiket a második világháború borzalmai szélsőséges próbatétel elé állítottak. Szemtől szemben beszélt erőszaktevőkkel, tömeggyilkosokkal, sőt kannibálokkal, miközben sok olyan embert is megismert, akinek bátor kiállása példa lehet mindnyájunk számára. Munkája során bejárta az egész világot, a balti államoktól Japánig, Lengyelországtól Amerikáig, Németországtól Kínáig.

Ez a könyv harmincöt legérdekesebb találkozását eleveníti fel. Megismerjük mások mellett Estera Frenkielt, a fiatal zsidó lányt, akinek alkalma nyílt arra, hogy megmentse tíz társát a deportálástól és a biztos haláltól; Peter Leet, a japán fogságba esett brit tisztet, akit embertelen körülmények között tartottak; Zinajda Pitkinát, a hírhedt szovjet SZMERS kémelhárító szerv egyik női tisztjét, aki külön örömét lelte a német foglyok megölésében; Onoda Hiroót, a fanatikus japán katonát, aki csak 29 évvel a világháború után adta meg magát; és a litván Petras Zelionkát, aki a nácik megbízásából zsidó férfiak, nők és gyerekek tömegeit gyilkolta meg.

A legsötétebb óra első kézből vett visszaemlékezései nem csupán a háború természetét segítenek megismerni, de a válsághelyzetbe került emberek viselkedésének mozgatórugóit is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A legsötétebb óra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A legsötétebb óra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  246
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  660 gr
  ISBN:
  9789632970868
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2208480 / 1064511
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A legsötétebb óra ebook, könyvet A legsötétebb óra FB2, Download A legsötétebb óra PDF , Download A legsötétebb óra MOBI, Online A legsötétebb óra könyvet, ingyenes letöltések A legsötétebb óra IPhone, Online könyvet A legsötétebb óra PDF, ingyenes A legsötétebb óra DJVU, ingyenes letöltések A legsötétebb óra TXT, letöltések A legsötétebb óra RTF, Online A legsötétebb óra FB2 , e-könyvet A legsötétebb óra letöltések TXT, ingyenes A legsötétebb óra letöltések könyvet, e-könyvet A legsötétebb óra download MOBI, letöltések A legsötétebb óra IPad, olvas A legsötétebb óra MOBI, olvas A legsötétebb óra DOC, ingyenes A legsötétebb óra AWZ, Download e-könyvet A legsötétebb óra iPad , ingyenes A legsötétebb óra DJVU, Download A legsötétebb óra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A legsötétebb óra DVD, olvas A legsötétebb óra TXT, Book A legsötétebb óra letöltések DJVU, A legsötétebb óra letöltések könyvet ingyenes, A legsötétebb óra letöltések könyvet pdf ingyenes, A legsötétebb óra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A legsötétebb óra pdf ingyenes, A legsötétebb óra letöltések könyvet epub ingyenes, A legsötétebb óra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply