A legnagyobb felfedezés


Kérdezheted ki Earl Nightingale? Mit tudunk mi magyarok tőle tanulni? Nos, sokáig nem értettem, hogy miért tartják őt mentoruknak az amerikai üzleti önfejlesztés nagymesterei – Brian Tracy, Zig Ziglar, Bob Proctor, Dan Kennedy és Jeffrey Gitomer! Míg egy napon kezembe nem került A legnagyobb felfedezés, s minden világossá vált. Igen, Earl Nightingale a mentorok mentora, mivel nagyon egyszerű és könnyen érthető stílusban mutatja be és tanítja meg nekünk, hogyan válsz azzá, amire a legtöbbet gondolsz! Én most arra gondolok, hogy Te nagyon értékesnek és hasznosnak fogod találni e könyvben rejlő tanításokat, és képes leszel megvalósítani minden álmodat! – (Pongor-Juhász Attila, a könyv szaklektora)
A könyv címe rendkívül találó, mert ismét felfedezteti velünk a legnagyszerűbb dolgot, hogy életünk, sorsunk alakulása a gondolatainktól függ. Ez pedig mindenkinek sajátja. Lehet formálni, alakítani de elveszíteni nem lehet. Azért tanulságos olvasmány, mert elvezet történeteken, párhuzamos sztorikon keresztül az igaz felismeréshez, hogy a cselekvéseink gyökere a gondolatainkban rejlik. Az igazi vetés-aratás törvénye! Nem fogunk mást aratni, mint amit elvetettünk. Legyen az a pozitív gondolkodás, céltudatosság, a másokért tett jó cselekedetek szándéka, a kiváló hozzáállás. Sokan bonyolultnak és néha megoldhatatlannak tartják az elménk alakítását. A könyv rávilágít arra, hogy igen is megtehető, nem könnyű, de egyáltalán nem lehetetlen. A számos történet, kedves anekdota teszi igazán emészthetővé és élvezhetővé. Ajánlom mindazoknak, akik erőt kívánnak meríteni ahhoz a bátorsághoz, ami gondolataik megváltoztatásához szükségesek. Ajánlom azoknak, akik megerősítést keresnek okos gondolataik és cselekedeteik jelentőségének. Ajánlom a kétkedőknek, akiket kétségeik ejtik rabul és szenvednek a szokásaik eredményétől. Végül mindazoknak ajánlom, akik az olvasás kellemes időtöltése mellett tapasztaltabbak akarnak lenni a tegnapnál anélkül, hogy kívülről meglátszana az író több évtizedes tapasztalata a gondolat és a gondolkodás erejéről. Számomra igazi élvezet volt a sorokban elmerülni és biztonságban kievezni a mindennapokba úgy, hogy természetesnek és megvalósíthatónak tartottam minden gondolatot, amivel a szerző megajándékozott. Olyan droghoz juttatott, amiről nem szeretnék leszokni! – (Tonk Emil üzleti író, Az Üzleti Patika könyvsorozat szerzője)A Könyv Magyarul!


Letöltések A legnagyobb felfedezés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A legnagyobb felfedezés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789638938480
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229938 / 1084438
  Translator:


  TAGS:
  Online A legnagyobb felfedezés ebook, könyvet A legnagyobb felfedezés FB2, Download A legnagyobb felfedezés PDF , Download A legnagyobb felfedezés MOBI, Online A legnagyobb felfedezés könyvet, ingyenes letöltések A legnagyobb felfedezés IPhone, Online könyvet A legnagyobb felfedezés PDF, ingyenes A legnagyobb felfedezés DJVU, ingyenes letöltések A legnagyobb felfedezés TXT, letöltések A legnagyobb felfedezés RTF, Online A legnagyobb felfedezés FB2 , e-könyvet A legnagyobb felfedezés letöltések TXT, ingyenes A legnagyobb felfedezés letöltések könyvet, e-könyvet A legnagyobb felfedezés download MOBI, letöltések A legnagyobb felfedezés IPad, olvas A legnagyobb felfedezés MOBI, olvas A legnagyobb felfedezés DOC, ingyenes A legnagyobb felfedezés AWZ, Download e-könyvet A legnagyobb felfedezés iPad , ingyenes A legnagyobb felfedezés DJVU, Download A legnagyobb felfedezés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A legnagyobb felfedezés DVD, olvas A legnagyobb felfedezés TXT, Book A legnagyobb felfedezés letöltések DJVU, A legnagyobb felfedezés letöltések könyvet ingyenes, A legnagyobb felfedezés letöltések könyvet pdf ingyenes, A legnagyobb felfedezés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A legnagyobb felfedezés pdf ingyenes, A legnagyobb felfedezés letöltések könyvet epub ingyenes, A legnagyobb felfedezés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply