A Látó

Pauline Gedge - A Látó

Hui, a Kétszer Született látó és gyógyító lesz. A fáraó igényt tart szolgálataira, amit busásan honorál: Hui komoly vagyonra tesz szert, s a királyi udvarban is nagy befolyással rendelkezik. Az istenektől ajándékba kapott képességéért azonban nagy árat kell fizetnie: soha nem ismerheti meg a szerelmet, élete örök magányban telik, csak szemlélője lehet mások boldogságának. A Látó mindennapjai a betegek gyógyításával telnek, ám egyszer a fáraó azt követeli Huitól, hogy fejtsen meg egy a fiára, Thotmeszre vonatkozó álmot, amely azt mutatja meg, ki lesz a Hórusz Trón örököse. Hui csak vonakodva engedelmeskedik, és hamarosan rádöbben, a fáraó és fia azt várja tőle, hogy álomfejtésével Amon tisztelete helyett a napisten, Ré elsőbbségének kultuszát támogassa. A Látó ezzel belesodródik a palotán belüli hatalmi ármánykodásba. Hui fél, hogy elveszti anyagi biztonságát, ezért azt mondja, amit elvárnak tőle, s az igazság elhallgatásával veszélyezteti Egyiptom jövőjét. Az istenek azonban szeretik Huit, gondoskodnak róla, és adnak neki még egy lehetőséget a megigazulásra. Hui tisztában van azzal, hogy élete a vége felé közeledik, de azzal is, hogy csak ettől az időtől kezdve járul hozzá Egyiptom történetéhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Látó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Látó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  564
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  574 gr
  ISBN:
  9789636893583
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212128 / 1068039
  Series:


  TAGS:
  Online A Látó ebook, könyvet A Látó FB2, Download A Látó PDF , Download A Látó MOBI, Online A Látó könyvet, ingyenes letöltések A Látó IPhone, Online könyvet A Látó PDF, ingyenes A Látó DJVU, ingyenes letöltések A Látó TXT, letöltések A Látó RTF, Online A Látó FB2 , e-könyvet A Látó letöltések TXT, ingyenes A Látó letöltések könyvet, e-könyvet A Látó download MOBI, letöltések A Látó IPad, olvas A Látó MOBI, olvas A Látó DOC, ingyenes A Látó AWZ, Download e-könyvet A Látó iPad , ingyenes A Látó DJVU, Download A Látó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Látó DVD, olvas A Látó TXT, Book A Látó letöltések DJVU, A Látó letöltések könyvet ingyenes, A Látó letöltések könyvet pdf ingyenes, A Látó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Látó pdf ingyenes, A Látó letöltések könyvet epub ingyenes, A Látó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply