A láthatatlan érintés


Az Eladni a láthatatlant szerzőjének új könyve tömör, praktikus és szórakoztató stratégiákkal bűvöli el az olvasót. A LÁTHATATLAN ÉRINTÉS az emberi természetről szóló ismereteket alkalmazza a vállalkozás gyakorlati világára, és négy alapvető fogalom köré csoportosítja mondanivalóját.A szerző beható üzleti tapasztalatain alapuló könyv felejthetetlen és gyakran meglepő példákban bővelkedik – az Apple almájából kiharapott rész visszanövesztésétől egy húsz évvel ezelőtti kávéreklám három örök tanulságáig. A könyv alapos, informatív és könnyen kivitelezhető tanácsokat ad a szolgáltatások marketingjéhez és mindenek előtt arra vonatkozóan, hogyan tarthatunk meg mindörökre boldog és hűséges ügyfeleket.HARRY BECKWITH tanácsadóként Amerika száz legjobb szolgáltató cégéből néggyel, kilenc Fortune 500 céggel és több száz vállalkozással működött együtt. Dolgozott kreatív vezetőként amerika egyik legnevesebb reklámügynökségénél, és elnyerte az Amerikai Marketingszövetség Effie díját.A Könyv Magyarul!


Letöltések A láthatatlan érintés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A láthatatlan érintés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789639447325
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2123147 / 1021226
  Format:


  TAGS:
  Online A láthatatlan érintés ebook, könyvet A láthatatlan érintés FB2, Download A láthatatlan érintés PDF , Download A láthatatlan érintés MOBI, Online A láthatatlan érintés könyvet, ingyenes letöltések A láthatatlan érintés IPhone, Online könyvet A láthatatlan érintés PDF, ingyenes A láthatatlan érintés DJVU, ingyenes letöltések A láthatatlan érintés TXT, letöltések A láthatatlan érintés RTF, Online A láthatatlan érintés FB2 , e-könyvet A láthatatlan érintés letöltések TXT, ingyenes A láthatatlan érintés letöltések könyvet, e-könyvet A láthatatlan érintés download MOBI, letöltések A láthatatlan érintés IPad, olvas A láthatatlan érintés MOBI, olvas A láthatatlan érintés DOC, ingyenes A láthatatlan érintés AWZ, Download e-könyvet A láthatatlan érintés iPad , ingyenes A láthatatlan érintés DJVU, Download A láthatatlan érintés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A láthatatlan érintés DVD, olvas A láthatatlan érintés TXT, Book A láthatatlan érintés letöltések DJVU, A láthatatlan érintés letöltések könyvet ingyenes, A láthatatlan érintés letöltések könyvet pdf ingyenes, A láthatatlan érintés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A láthatatlan érintés pdf ingyenes, A láthatatlan érintés letöltések könyvet epub ingyenes, A láthatatlan érintés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply