A láp gyermeke

Siobhan Dowd - A láp gyermeke

Miközben a tizennyolc éves Fergus tőzeget ás Tally nagybátyjával az észak-ír határon, egy halott kislányra lel a lápban. Úgy tűnik, a gyermeket meggyilkolták.

Fergust szinte fojtogatják a körülötte zajló őrült események – a bátyja éhségsztrájkol a börtönben; Cora iránti érzései mindjobban összezavarják; a szülei állandó veszekedésben élnek a családra nehezedő terhek nyomása alatt; ráadásul valaki megpróbálja megzsarolni a fiút: futárnak használná, s csak a jó isten tudja, mit kellene szállítania -, a mocsárban talált gyermek története egyre titokzatosabb fordulatokat vesz.

A láp gyermeke megdöbbentő ifjúsági regény a béke nevében hozott áldozatról és az emberi szellem rendíthetetlen erejéről a zseniális Siobhan Dowd tollából.

Siobhan Dowd 1960-ban született Londonban. Iskoláit katolikus intézményben végezte, majd először klasszikus tanulmányokat folytatott Oxfordban, később a társadalmi nemek kutatásával és etnikai kérdésekkel foglalkozott Greenwichben. Irodalmi karrierje 1984-ben kezdődött a Nemzetközi PEN Clubnál. Éveken át harcolt az írók jogaiért és a szólásszabadságért különböző országokban. Angliába visszatérve az Angol PEN Club olvasók és írók programjához csatlakozott – a projekt során írókat vittek olyan társadalmilag hátrányos helyzetű területekre, mint például a fiatalkorúak büntetés-végrehajtási intézetei. Évekig dolgozott szerkesztőként, első regénye viszont csak 2004-ben jelent meg, ami azonnal meghozta számára az írói elismerést. Halála előtt létrehozta a Siobhan Dowd Alapítványt, amely hátrányos helyzetű gyerekekhez segít közelebb vinni az olvasást. 2007-ben hunyt el rákban.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A láp gyermeke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A láp gyermeke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9786155131561
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2654164 / 1153045
  Translator:


  TAGS:
  Online A láp gyermeke ebook, könyvet A láp gyermeke FB2, Download A láp gyermeke PDF , Download A láp gyermeke MOBI, Online A láp gyermeke könyvet, ingyenes letöltések A láp gyermeke IPhone, Online könyvet A láp gyermeke PDF, ingyenes A láp gyermeke DJVU, ingyenes letöltések A láp gyermeke TXT, letöltések A láp gyermeke RTF, Online A láp gyermeke FB2 , e-könyvet A láp gyermeke letöltések TXT, ingyenes A láp gyermeke letöltések könyvet, e-könyvet A láp gyermeke download MOBI, letöltések A láp gyermeke IPad, olvas A láp gyermeke MOBI, olvas A láp gyermeke DOC, ingyenes A láp gyermeke AWZ, Download e-könyvet A láp gyermeke iPad , ingyenes A láp gyermeke DJVU, Download A láp gyermeke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A láp gyermeke DVD, olvas A láp gyermeke TXT, Book A láp gyermeke letöltések DJVU, A láp gyermeke letöltések könyvet ingyenes, A láp gyermeke letöltések könyvet pdf ingyenes, A láp gyermeke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A láp gyermeke pdf ingyenes, A láp gyermeke letöltések könyvet epub ingyenes, A láp gyermeke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply