A lány, aki a tűzzel játszik

Stieg Larsson - A lány, aki a tűzzel játszik

Tényfeltáró riport megjelentetésére készül a kérlelhetetlen szókimondásáról ismert folyóirat, a Millennium. Hogyan kerülnek Svédországba a prostitúcióra kényszerített fiatal külföldi lányok? Kik a futtatók? És mindenekelőtt: kik veszik igénybe – köztük befolyásos emberek – a rabszolgasorban tartott nők szolgáltatásait? Érthető, ha egyesek mindent megtennének, hogy a nevük kimaradjon a cikkből. A tetovált lány című regényből már megismert Lisbeth Salander is tudomást szerez a Millennium tervéről, mégpedig korábbi barátja és bajtársa, az újságíró Mikael Blomkvist számítógépéről. Így keveredik bele ez a furcsa, öntörvényű lány egy az egész országot izgalomban tartó gyilkossági ügybe. Hajtóvadászat indul ellene, de ha valakit, őt nem könnyű elkapni, pedig nem csak a rendőrség keresi…A Könyv Magyarul!


Letöltések A lány, aki a tűzzel játszik ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lány, aki a tűzzel játszik ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  527
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  534 gr
  ISBN:
  9789633243510
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2205407 / 1061054
  Series:


  TAGS:
  Online A lány, aki a tűzzel játszik ebook, könyvet A lány, aki a tűzzel játszik FB2, Download A lány, aki a tűzzel játszik PDF , Download A lány, aki a tűzzel játszik MOBI, Online A lány, aki a tűzzel játszik könyvet, ingyenes letöltések A lány, aki a tűzzel játszik IPhone, Online könyvet A lány, aki a tűzzel játszik PDF, ingyenes A lány, aki a tűzzel játszik DJVU, ingyenes letöltések A lány, aki a tűzzel játszik TXT, letöltések A lány, aki a tűzzel játszik RTF, Online A lány, aki a tűzzel játszik FB2 , e-könyvet A lány, aki a tűzzel játszik letöltések TXT, ingyenes A lány, aki a tűzzel játszik letöltések könyvet, e-könyvet A lány, aki a tűzzel játszik download MOBI, letöltések A lány, aki a tűzzel játszik IPad, olvas A lány, aki a tűzzel játszik MOBI, olvas A lány, aki a tűzzel játszik DOC, ingyenes A lány, aki a tűzzel játszik AWZ, Download e-könyvet A lány, aki a tűzzel játszik iPad , ingyenes A lány, aki a tűzzel játszik DJVU, Download A lány, aki a tűzzel játszik e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lány, aki a tűzzel játszik DVD, olvas A lány, aki a tűzzel játszik TXT, Book A lány, aki a tűzzel játszik letöltések DJVU, A lány, aki a tűzzel játszik letöltések könyvet ingyenes, A lány, aki a tűzzel játszik letöltések könyvet pdf ingyenes, A lány, aki a tűzzel játszik pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lány, aki a tűzzel játszik pdf ingyenes, A lány, aki a tűzzel játszik letöltések könyvet epub ingyenes, A lány, aki a tűzzel játszik ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply