A lakótelep

Csizmady Adrienne - A lakótelep

Csizmady Adrienne doktori disszertációjában arra vállalkozik, hogy beszámoljon a budapesti lakótelepépítés négy évtizedes történetéről, és nyomon kövesse a lakótelepek fizikai és társadalmi státusában ezen időszak alatt bekövetkezett változásokat, különös tekintettel a rendszerváltás következtében a lakótelepek relatív státuszában végbement változásokra. A dolgozat ebben az értelemben arról szól, hogy a társadalmi változások hogyan tükröződnek a lakótelepek struktúrájának változásaiban.
Amellett, hogy a szerző a lakótelepek problémáit új megközelítésben, a történeti és empirikus-szociológiai elemzések szintetizálásával tárgyalja, aktuális kérdéseket is felvet: Fenyeget-e a lakótelepek slumosodásának veszélye, s ha igen, akkor mely területek azok, ahol ez a kockázat viszonylag jelentős. Ezért a könyvet a szociológia és az urbanisztika iránt érdeklődő olvasóknak ajánljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A lakótelep ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lakótelep ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789639500648
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2100940 / 1060271
  Series:


  TAGS:
  Online A lakótelep ebook, könyvet A lakótelep FB2, Download A lakótelep PDF , Download A lakótelep MOBI, Online A lakótelep könyvet, ingyenes letöltések A lakótelep IPhone, Online könyvet A lakótelep PDF, ingyenes A lakótelep DJVU, ingyenes letöltések A lakótelep TXT, letöltések A lakótelep RTF, Online A lakótelep FB2 , e-könyvet A lakótelep letöltések TXT, ingyenes A lakótelep letöltések könyvet, e-könyvet A lakótelep download MOBI, letöltések A lakótelep IPad, olvas A lakótelep MOBI, olvas A lakótelep DOC, ingyenes A lakótelep AWZ, Download e-könyvet A lakótelep iPad , ingyenes A lakótelep DJVU, Download A lakótelep e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lakótelep DVD, olvas A lakótelep TXT, Book A lakótelep letöltések DJVU, A lakótelep letöltések könyvet ingyenes, A lakótelep letöltések könyvet pdf ingyenes, A lakótelep pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lakótelep pdf ingyenes, A lakótelep letöltések könyvet epub ingyenes, A lakótelep ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply