A lábnyomok


Amikor két szenvedélyes hétfejű sárkány, akik szerelmesek egymásba – teljes lényükkel összeölelkeznek és csókolóznak, ott hét fej tapad hét fejhez. De ha ezt csak négy-négy fejjel teszik, ,,akkor még maradnak fejeik az élet egyéb dolgaira", olvashatjuk a fergetegesen váltakozó, sárkánytangó-lépésekben előrehaladó történet egyik fejezetében.

Szávai hősei – szenvedélyes nők és férfiak – teljes lényüket adnák, és párjuk teljes lényét várják ,,sárkány-fogódzású" kapcsolatokba. Kételyek és bizonyosságok közt kínozzák, vallatják, szeretik egymást, olykor titokzatos nyomvonalakon kanyarognak az életútjaik. És ha a friss hóban csak egyetlen lábnyom fedezhető fel, és a széles mezőn nem találni a párját, akkor annak a nyomnak kell a nyomába eredni.
A történetlánc: lebilincselő. Talányos, izgalmas regény a rendszerek, rendszerváltozások között inkább bukdácsoló, mintsem lépkedő, nagy formátumú nők, férfiak életéről: ki sem hűlt ,,lába nyomáról."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A lábnyomok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lábnyomok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  182
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  294 gr
  ISBN:
  9786155500190
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700303 / 1166608  TAGS:
  Online A lábnyomok ebook, könyvet A lábnyomok FB2, Download A lábnyomok PDF , Download A lábnyomok MOBI, Online A lábnyomok könyvet, ingyenes letöltések A lábnyomok IPhone, Online könyvet A lábnyomok PDF, ingyenes A lábnyomok DJVU, ingyenes letöltések A lábnyomok TXT, letöltések A lábnyomok RTF, Online A lábnyomok FB2 , e-könyvet A lábnyomok letöltések TXT, ingyenes A lábnyomok letöltések könyvet, e-könyvet A lábnyomok download MOBI, letöltések A lábnyomok IPad, olvas A lábnyomok MOBI, olvas A lábnyomok DOC, ingyenes A lábnyomok AWZ, Download e-könyvet A lábnyomok iPad , ingyenes A lábnyomok DJVU, Download A lábnyomok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lábnyomok DVD, olvas A lábnyomok TXT, Book A lábnyomok letöltések DJVU, A lábnyomok letöltések könyvet ingyenes, A lábnyomok letöltések könyvet pdf ingyenes, A lábnyomok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lábnyomok pdf ingyenes, A lábnyomok letöltések könyvet epub ingyenes, A lábnyomok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply