A kuruc kor hősei


R. Várkonyi Ágnes tizennégy rövid portré segítségével mesél a szabadságharcról. Találkozhatunk a történelemkönyvekből ismerős alakokkal – Esze Tamással, Béri Balogh Ádámmal, Vak Bottyánnal, de ennek a könyvnek mégsem ők az igazi hősei,
hanem azok a katonai kiképzésben alig-alig részesült közemberek, akik erejüket megfeszítve harcoltak “édes urukért” – Rákócziért – és a szabadságért. Közéjük tartozott Trencsényi Mátyás, a Szepes várának elfoglalásában kulcsszerepet játszó szabólegény, Koncz Márton, a furfangos molnár, aki a császári seregben kémkedett, és Féli János, aki súlyos sebesülése után sem hagyta el bajtársait, hanem ezreddobosként részt vett a csatákban.
R. Várkonyi Ágnes kiemeli az elfelejtett szabadságharcosokat a névtelenségből, és odahelyezi őket megérdemelt helyükre: a hősök közé.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kuruc kor hősei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kuruc kor hősei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  398 gr
  ISBN:
  9789631181524
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2160999 / 1036345  TAGS:
  Online A kuruc kor hősei ebook, könyvet A kuruc kor hősei FB2, Download A kuruc kor hősei PDF , Download A kuruc kor hősei MOBI, Online A kuruc kor hősei könyvet, ingyenes letöltések A kuruc kor hősei IPhone, Online könyvet A kuruc kor hősei PDF, ingyenes A kuruc kor hősei DJVU, ingyenes letöltések A kuruc kor hősei TXT, letöltések A kuruc kor hősei RTF, Online A kuruc kor hősei FB2 , e-könyvet A kuruc kor hősei letöltések TXT, ingyenes A kuruc kor hősei letöltések könyvet, e-könyvet A kuruc kor hősei download MOBI, letöltések A kuruc kor hősei IPad, olvas A kuruc kor hősei MOBI, olvas A kuruc kor hősei DOC, ingyenes A kuruc kor hősei AWZ, Download e-könyvet A kuruc kor hősei iPad , ingyenes A kuruc kor hősei DJVU, Download A kuruc kor hősei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kuruc kor hősei DVD, olvas A kuruc kor hősei TXT, Book A kuruc kor hősei letöltések DJVU, A kuruc kor hősei letöltések könyvet ingyenes, A kuruc kor hősei letöltések könyvet pdf ingyenes, A kuruc kor hősei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kuruc kor hősei pdf ingyenes, A kuruc kor hősei letöltések könyvet epub ingyenes, A kuruc kor hősei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply