A kunok története a mongol hódításig

Kovács Szilvia - A kunok története a mongol hódításig

A kötet a kunok történetét foglalja össze a forrásokban való felbukkanásuktól (1054-1055) az 1230-as évekig, a mongolok nagy nyugati hadjáratáig. A kun törzsek közel kétszáz évig meghatározó szerepet játszottak szomszédaik, a Rusz, a Bizánci Birodalom, a II. Bolgár Cárság, a Latin Császárság és a Magyar Királyság történetében, annak ellenére, hogy nem rendelkeztek hasonló központosított államszervezettel. Könyvünk a nomád kunok történetét e kapcsolatrendszer keretében mutatja be. Kovács Szilvia a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Tudományegyetem Turkológiai Kutatócsoportjának tudományos munkatársa, kutatási területe a kelet-európai nomád népek története a 11-14. században.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kunok története a mongol hódításig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kunok története a mongol hódításig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  324
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9789635069422
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2602737 / 1145092
  Series:


  TAGS:
  Online A kunok története a mongol hódításig ebook, könyvet A kunok története a mongol hódításig FB2, Download A kunok története a mongol hódításig PDF , Download A kunok története a mongol hódításig MOBI, Online A kunok története a mongol hódításig könyvet, ingyenes letöltések A kunok története a mongol hódításig IPhone, Online könyvet A kunok története a mongol hódításig PDF, ingyenes A kunok története a mongol hódításig DJVU, ingyenes letöltések A kunok története a mongol hódításig TXT, letöltések A kunok története a mongol hódításig RTF, Online A kunok története a mongol hódításig FB2 , e-könyvet A kunok története a mongol hódításig letöltések TXT, ingyenes A kunok története a mongol hódításig letöltések könyvet, e-könyvet A kunok története a mongol hódításig download MOBI, letöltések A kunok története a mongol hódításig IPad, olvas A kunok története a mongol hódításig MOBI, olvas A kunok története a mongol hódításig DOC, ingyenes A kunok története a mongol hódításig AWZ, Download e-könyvet A kunok története a mongol hódításig iPad , ingyenes A kunok története a mongol hódításig DJVU, Download A kunok története a mongol hódításig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kunok története a mongol hódításig DVD, olvas A kunok története a mongol hódításig TXT, Book A kunok története a mongol hódításig letöltések DJVU, A kunok története a mongol hódításig letöltések könyvet ingyenes, A kunok története a mongol hódításig letöltések könyvet pdf ingyenes, A kunok története a mongol hódításig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kunok története a mongol hódításig pdf ingyenes, A kunok története a mongol hódításig letöltések könyvet epub ingyenes, A kunok története a mongol hódításig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply