A krízis mint esély

Harcsa István (Szerk.) - Mészáros József (Szerk.) - A krízis mint esély

Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság 2009 októberében "A krízis, mint esély" címmel rendezett műhelykonferenciát. A címválasztás utal a jelenkori Magyarország súlyos gazdasági, társadalmi és politikai válságára, amelyek értékválsággal is összefonódnak. A konferencia a válság bizonyos aspektusainak bemutatása mellett arra az esélyre helyezte a hangsúlyt, amelyet egy ilyen válság jelenthet egy társadalom életében. A kötetben szerepelnek a konferenciára írásos formában elkészített tanulmányok, valamint az elhangzott előadásokhoz kapcsolódó korreferátumok. Ezek öt nagyobb témakörhöz kapcsolódnak: anómia; a devianciák medikalizációja; drogfogyasztás; öngyilkosság; bűnözés. A drogfogyasztás témaköréhez kapcsolódóan fontosnak véltük egy olyan társadalmi közösség élethelyzetének, törekvéseinek a bemutatását is, akiknél életbevágóan komolyan kellett venni a krízis, mint esély lehetőségét. A drogfüggőségből kiszabadulni vágyókról szóló előadások azok sorsát jelenítették meg, akiknél az e közösségekbe való belépés jelentette az életben maradás utolsó esélyét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A krízis mint esély ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A krízis mint esély ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  182
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789636932374
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213294 / 1068936
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A krízis mint esély ebook, könyvet A krízis mint esély FB2, Download A krízis mint esély PDF , Download A krízis mint esély MOBI, Online A krízis mint esély könyvet, ingyenes letöltések A krízis mint esély IPhone, Online könyvet A krízis mint esély PDF, ingyenes A krízis mint esély DJVU, ingyenes letöltések A krízis mint esély TXT, letöltések A krízis mint esély RTF, Online A krízis mint esély FB2 , e-könyvet A krízis mint esély letöltések TXT, ingyenes A krízis mint esély letöltések könyvet, e-könyvet A krízis mint esély download MOBI, letöltések A krízis mint esély IPad, olvas A krízis mint esély MOBI, olvas A krízis mint esély DOC, ingyenes A krízis mint esély AWZ, Download e-könyvet A krízis mint esély iPad , ingyenes A krízis mint esély DJVU, Download A krízis mint esély e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A krízis mint esély DVD, olvas A krízis mint esély TXT, Book A krízis mint esély letöltések DJVU, A krízis mint esély letöltések könyvet ingyenes, A krízis mint esély letöltések könyvet pdf ingyenes, A krízis mint esély pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A krízis mint esély pdf ingyenes, A krízis mint esély letöltések könyvet epub ingyenes, A krízis mint esély ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply