A kőszívű ember fiai

Jókai Mór - A kőszívű ember fiai

1869-ben, tehát a kiegyezés után két évvel írta Jókai e regényt.
Élményanyagul saját, eltörölhetetlen és egyre fényesedő emlékein
kívül – ilyen akár a közelről látott bécsi forradalom, akár a Boksa
Gergő alakjához hasznosított Rózsa Sándor – felhasznált leírt és
elmesélt élményeket is, amelyeket főleg az 1860-61-ben mozgalommá szélesedő honvédemlékgyűjtés közben szedett össze. A
szakirodalom természetesen igen sokat foglalkozott az író ezen sikeres és külföldön is igen kedvelt regényével. Eszerint a Jókai életének legfőbb élményforrását képező forradalom és szabadságharc
mitológiai fenségű ábrázolását sikerült összeegyeztetnie a kor társadalmi életének fő ellentmondásait szerencsésen sűrítő családi bonyodalomrajzában. Szörényi LászlóA Könyv Magyarul!


Letöltések A kőszívű ember fiai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kőszívű ember fiai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  442
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  258 gr
  ISBN:
  9789636451004
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2059657 / 1001735
  Series:


  TAGS:
  Online A kőszívű ember fiai ebook, könyvet A kőszívű ember fiai FB2, Download A kőszívű ember fiai PDF , Download A kőszívű ember fiai MOBI, Online A kőszívű ember fiai könyvet, ingyenes letöltések A kőszívű ember fiai IPhone, Online könyvet A kőszívű ember fiai PDF, ingyenes A kőszívű ember fiai DJVU, ingyenes letöltések A kőszívű ember fiai TXT, letöltések A kőszívű ember fiai RTF, Online A kőszívű ember fiai FB2 , e-könyvet A kőszívű ember fiai letöltések TXT, ingyenes A kőszívű ember fiai letöltések könyvet, e-könyvet A kőszívű ember fiai download MOBI, letöltések A kőszívű ember fiai IPad, olvas A kőszívű ember fiai MOBI, olvas A kőszívű ember fiai DOC, ingyenes A kőszívű ember fiai AWZ, Download e-könyvet A kőszívű ember fiai iPad , ingyenes A kőszívű ember fiai DJVU, Download A kőszívű ember fiai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kőszívű ember fiai DVD, olvas A kőszívű ember fiai TXT, Book A kőszívű ember fiai letöltések DJVU, A kőszívű ember fiai letöltések könyvet ingyenes, A kőszívű ember fiai letöltések könyvet pdf ingyenes, A kőszívű ember fiai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kőszívű ember fiai pdf ingyenes, A kőszívű ember fiai letöltések könyvet epub ingyenes, A kőszívű ember fiai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply