A Kos és a Kobra éve


A fajháborúkban megtizedelt amundok holdistene, a Pyarron szerinti 3690. esztendő Sötét Együttállása idején megébredt Amhe-Ramun harmadik éve vívja irtóháborúját a hetedkor népei ellen. Az ibarai dzsad kultúra bástyái ledőltek, a Manifesztáció csapatai északnyugaton Ordant, délen a kermarán partvidéket, délkeleten Gorvikot fenyegetik. Mióta hatalmas szövetségesét, Shadont megrendítette a királyválság, Pyarron magányosan dacol az Ősi Nép dühével. 3693 vészterhes vigíliáján elkerülhetetlennek látszik, hogy utolsó észak-galliomarai hídfőállását, Equasselt is elveszítse. A színfalak mögötti csatározásokban melyeket Jan van den Boomen lebilincselően izgalmas kiseregénye tár elénk a Dúlás utáni Államszövetség és Krán is új arcait mutatja meg. A két hatalom nem várt fordulatokban bővelkedő közeledése pedig csak az első ok a háromból, amiért az ynevi krónikák a Kos és a Kobra éveként emlegetik az Égi Fény 3693. esztendejét…A Könyv Magyarul!


Letöltések A Kos és a Kobra éve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Kos és a Kobra éve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  372
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9786155161407
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229400 / 1083912
  Series:


  TAGS:
  Online A Kos és a Kobra éve ebook, könyvet A Kos és a Kobra éve FB2, Download A Kos és a Kobra éve PDF , Download A Kos és a Kobra éve MOBI, Online A Kos és a Kobra éve könyvet, ingyenes letöltések A Kos és a Kobra éve IPhone, Online könyvet A Kos és a Kobra éve PDF, ingyenes A Kos és a Kobra éve DJVU, ingyenes letöltések A Kos és a Kobra éve TXT, letöltések A Kos és a Kobra éve RTF, Online A Kos és a Kobra éve FB2 , e-könyvet A Kos és a Kobra éve letöltések TXT, ingyenes A Kos és a Kobra éve letöltések könyvet, e-könyvet A Kos és a Kobra éve download MOBI, letöltések A Kos és a Kobra éve IPad, olvas A Kos és a Kobra éve MOBI, olvas A Kos és a Kobra éve DOC, ingyenes A Kos és a Kobra éve AWZ, Download e-könyvet A Kos és a Kobra éve iPad , ingyenes A Kos és a Kobra éve DJVU, Download A Kos és a Kobra éve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Kos és a Kobra éve DVD, olvas A Kos és a Kobra éve TXT, Book A Kos és a Kobra éve letöltések DJVU, A Kos és a Kobra éve letöltések könyvet ingyenes, A Kos és a Kobra éve letöltések könyvet pdf ingyenes, A Kos és a Kobra éve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Kos és a Kobra éve pdf ingyenes, A Kos és a Kobra éve letöltések könyvet epub ingyenes, A Kos és a Kobra éve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply