A könyv története

Sara Ayad - Roderick Cave - A könyv története

Az elektronikus könyv kora fordulópontot hozott a könyv történetében. Valójában egy régi technika elvetése és egy másik, új bevezetése végigkíséri a könyv történetét az óegyiptomi idők óta. Most, amikor a könyv az eddig ismert formájában történetének sorsdöntő pontjához érkezett, tekintsünk vissza az előző ötezer évre.

Kötetünk száz példán keresztül mutatja be a könyv történetének ötezer évét a sírfeliratoktól a papiruszig, a tekercsektől a kódexekig, a drága és különleges kéziratos könyvektől a kézisajtó feltalálásáig, a gépi tömegnyomástól a digitális könyvig, az e-könyvolvasóig és ami azután következik.

A világ tudáskincsének legjavát őrző tárgyakról készült csodálatos fényképek teszik teljessé a történetet. Némely munkák azért kerültek ide, mert klasszikus példái a könyvkészítés valamely korszakának, másoknak tartalma és hatása miatt adtunk helyet. Így vagy úgy, mind fontos szerepet töltött be az eszmék és a tudás közvetítésének sok évezredes történetében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A könyv története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A könyv története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1330 gr
  ISBN:
  9789630980975
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2586128 / 1141913
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A könyv története ebook, könyvet A könyv története FB2, Download A könyv története PDF , Download A könyv története MOBI, Online A könyv története könyvet, ingyenes letöltések A könyv története IPhone, Online könyvet A könyv története PDF, ingyenes A könyv története DJVU, ingyenes letöltések A könyv története TXT, letöltések A könyv története RTF, Online A könyv története FB2 , e-könyvet A könyv története letöltések TXT, ingyenes A könyv története letöltések könyvet, e-könyvet A könyv története download MOBI, letöltések A könyv története IPad, olvas A könyv története MOBI, olvas A könyv története DOC, ingyenes A könyv története AWZ, Download e-könyvet A könyv története iPad , ingyenes A könyv története DJVU, Download A könyv története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A könyv története DVD, olvas A könyv története TXT, Book A könyv története letöltések DJVU, A könyv története letöltések könyvet ingyenes, A könyv története letöltések könyvet pdf ingyenes, A könyv története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A könyv története pdf ingyenes, A könyv története letöltések könyvet epub ingyenes, A könyv története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply