A kommunizmus


A lengyel születésű Richard Pipes, a világ legismertebb Oroszország-kutatója több évtizedes kutatómunkáját foglalta össze ebben a könyvben, amely nagy ívű leszámolás a modern világ egyik végzetes eszméjével, a kommunizmussal.A kötet a Szovjetunió történetét állítja középpontjába, azt, hogy egy államban hogyan próbálták meg radikálisan újjászervezni az emberi társadalmat. Richard Pipes értelmezi a szovjet fejlődést az 1917-es forradalomtól a Nagy Terrorig és a második világháborúig, a világméretű terjeszkedést és az Egyesült Államokkal vívott hidegháborús sakkjátszmát, végül a rendszer hanyatlását, haláltusáját és kimúlását. Nincs még egy ilyen drámai történet, kitalálni sem lehetne annál szívszorítóbbat, hogy miként vezetett két XIX. századi európai gondolkodó, Marx és Engels munkája és agitációja ahhoz a nagyszabású és szörnyű „világvalláshoz”, amely képes volt megdönteni egy hatalmas birodalmat, konfliktusba sodorta a világot, és olyan mértékű pusztítással járt, amit még most sem lehet teljesen felmérni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kommunizmus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kommunizmus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  194
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  2016100014678
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2117130 / 1119731
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A kommunizmus ebook, könyvet A kommunizmus FB2, Download A kommunizmus PDF , Download A kommunizmus MOBI, Online A kommunizmus könyvet, ingyenes letöltések A kommunizmus IPhone, Online könyvet A kommunizmus PDF, ingyenes A kommunizmus DJVU, ingyenes letöltések A kommunizmus TXT, letöltések A kommunizmus RTF, Online A kommunizmus FB2 , e-könyvet A kommunizmus letöltések TXT, ingyenes A kommunizmus letöltések könyvet, e-könyvet A kommunizmus download MOBI, letöltések A kommunizmus IPad, olvas A kommunizmus MOBI, olvas A kommunizmus DOC, ingyenes A kommunizmus AWZ, Download e-könyvet A kommunizmus iPad , ingyenes A kommunizmus DJVU, Download A kommunizmus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kommunizmus DVD, olvas A kommunizmus TXT, Book A kommunizmus letöltések DJVU, A kommunizmus letöltések könyvet ingyenes, A kommunizmus letöltések könyvet pdf ingyenes, A kommunizmus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kommunizmus pdf ingyenes, A kommunizmus letöltések könyvet epub ingyenes, A kommunizmus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply