A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai

Kővágó György - A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai

A kommunikáció egyik alapvető szükségletünk. Egyidős az emberiséggel, konkrét tudományos vizsgálata azonban a csak a huszadik század közepén kezdődött. Igaz, akkor olyan gyorsan és termékeny módon, hogy egy kutató az ezredfordulón hét tankönyv elolvasása után 249 "kommunikációs elmélet"-et különíthetett el. Miközben minden nap szóban, írásban, rajzban és más módon információink garmadáját cseréljük ki egymással, sokan a kommunikációt művészetnek tekintik, sokan pedig tudománynak. Mindkettő igaz, de csak együtt értelmezhetőek. A kommunikáció egyike a legújabb tudományoknak, és egyike a legrégibb művészeteknek. Általános elvei, törvényei vannak, amelyek elsajátíthatóak, ugyanakkor ezeket minden ember saját rátermettségének megfelelően alkalmazhatja. A gyakorlat számára tehát fontos, hogy megismerjük a közlésfolyamatok lényegét, alapvető funkcióit és a sikeres (eredményes, hatásos, hatékony) kommunikáció legfontosabb jellemzőit.



A Könyv Magyarul!


Letöltések A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  284
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  560 gr
  ISBN:
  9789639698680
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2223156 / 1079017



  TAGS:
  Online A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai ebook, könyvet A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai FB2, Download A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai PDF , Download A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai MOBI, Online A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai könyvet, ingyenes letöltések A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai IPhone, Online könyvet A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai PDF, ingyenes A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai DJVU, ingyenes letöltések A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai TXT, letöltések A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai RTF, Online A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai FB2 , e-könyvet A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai letöltések TXT, ingyenes A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai download MOBI, letöltések A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai IPad, olvas A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai MOBI, olvas A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai DOC, ingyenes A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai AWZ, Download e-könyvet A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai iPad , ingyenes A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai DJVU, Download A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai DVD, olvas A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai TXT, Book A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai letöltések DJVU, A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai letöltések könyvet ingyenes, A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai pdf ingyenes, A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A kommunikáció elméleti és gyakorlati alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply