A komisszár


A 2. szakasz végsőkig kimerült katonái ismét Oroszországban harcolnak. Kiégett tankokat és lerombolt településeket hagynak maguk mögött. Az ellenséges területen Porta megismerkedik az orosz származású Verával, akinek férje komisszárként teljesít szolgálatot a szovjet seregben. A felszarvazott férj hatalmas szovjet aranykészletet rejtett el, ami csak arra vár, hogy valaki megszerezze magának. A német hadsereg legelvetemültebb csibészei Porta tizedes, Wolf főgépész és a többiek egyesítik erőiket, hogy megcsinálják életük legnagyobb balhéját. A polgári és persze nem utolsósorban vagyonos élet reményében nekivágnak az orosz télnek.
A komisszár a Sven Hassel-életműkiadás 14. és egyben utolsó kötete.A Könyv Magyarul!


Letöltések A komisszár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A komisszár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  389
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9786155283307
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2485302 / 1105108  TAGS:
  Online A komisszár ebook, könyvet A komisszár FB2, Download A komisszár PDF , Download A komisszár MOBI, Online A komisszár könyvet, ingyenes letöltések A komisszár IPhone, Online könyvet A komisszár PDF, ingyenes A komisszár DJVU, ingyenes letöltések A komisszár TXT, letöltések A komisszár RTF, Online A komisszár FB2 , e-könyvet A komisszár letöltések TXT, ingyenes A komisszár letöltések könyvet, e-könyvet A komisszár download MOBI, letöltések A komisszár IPad, olvas A komisszár MOBI, olvas A komisszár DOC, ingyenes A komisszár AWZ, Download e-könyvet A komisszár iPad , ingyenes A komisszár DJVU, Download A komisszár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A komisszár DVD, olvas A komisszár TXT, Book A komisszár letöltések DJVU, A komisszár letöltések könyvet ingyenes, A komisszár letöltések könyvet pdf ingyenes, A komisszár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A komisszár pdf ingyenes, A komisszár letöltések könyvet epub ingyenes, A komisszár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply