A komáromi pontonhíd

Csernok Attila - A komáromi pontonhíd

"Történelemről, politikárói és az életemről akarok írni. …Benne éltem a történelemben, és idővel rámtalált, majd megfertőzött a politika. Igyekeztem az említett három elemet harmonikus egységgé összehozni, de nem állíthatom, hogy ez sikerült. Hol a történelem, hol a politika, hol az életem uralja a mondanivalót. Ez nem is lehet másként" – írja Csernok Attila, akinek neve ismerősen csenghet az 1968-as új gazdasági mechanizmus időszakára és a bankszakma múltjára emlékezők fülében. A könyv a Csernok Attila születésekor megjeient, az 1929. szeptember 23-i lapokból vett szemelvényekkel indul, s egy magyar-német-szlovák, tipikus monarchiabeli család képe bontakozik ki lapjain. Maid a szerző a történelemmel való találkozását eleveníti fel: főként Mohács, 1848, Trianon, a második világháború, 1956 és a Kádár-korszak valóságáról és legendáiról alkotott véleményét osztja meg az olvasóval, alapos elméleti felkészültséggel. A történelem tudója és átélője kifosztva került vissza az "új" hazába: egy deklasszált fiatalember a népi demokráciában. Az itthoni "kalandok" után 1982-ben a Medicor kiküldöttjeként következett 21 sikeres év Brazíliában, a karnevál, a szamba és az ötszörös futball világbajnok csapat hazájában, ahol egy vegyesvállalat igazgatójaként dolgozott. Üzleti sikerekről és gondokról számol be, élményeiről, tapasztalatairól s egy Európa-méretű ország jókedvű, befogadó, toleráns népéről, sok mindenről, amiben máris jobbak, mint mi. Csernok Attila a rendszerváltást Rio de Janeiróból követte figyelemmel. Célja (s ezért született meg műve, ezért a magyar történelem elemzése és értékelése): "meggyógyítani", jobb minőségűvé tenni, "felemelni" Magyarországot. Párbeszédet kezdeményezni mindenkivel, aki erre hajlandó. Nem könnyű feladat, de nincs más út. Ha nem sikerül, nagyon rossz lesz élni ebben az országban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A komáromi pontonhíd ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A komáromi pontonhíd ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789630647007
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2197765 / 1050352  TAGS:
  Online A komáromi pontonhíd ebook, könyvet A komáromi pontonhíd FB2, Download A komáromi pontonhíd PDF , Download A komáromi pontonhíd MOBI, Online A komáromi pontonhíd könyvet, ingyenes letöltések A komáromi pontonhíd IPhone, Online könyvet A komáromi pontonhíd PDF, ingyenes A komáromi pontonhíd DJVU, ingyenes letöltések A komáromi pontonhíd TXT, letöltések A komáromi pontonhíd RTF, Online A komáromi pontonhíd FB2 , e-könyvet A komáromi pontonhíd letöltések TXT, ingyenes A komáromi pontonhíd letöltések könyvet, e-könyvet A komáromi pontonhíd download MOBI, letöltések A komáromi pontonhíd IPad, olvas A komáromi pontonhíd MOBI, olvas A komáromi pontonhíd DOC, ingyenes A komáromi pontonhíd AWZ, Download e-könyvet A komáromi pontonhíd iPad , ingyenes A komáromi pontonhíd DJVU, Download A komáromi pontonhíd e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A komáromi pontonhíd DVD, olvas A komáromi pontonhíd TXT, Book A komáromi pontonhíd letöltések DJVU, A komáromi pontonhíd letöltések könyvet ingyenes, A komáromi pontonhíd letöltések könyvet pdf ingyenes, A komáromi pontonhíd pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A komáromi pontonhíd pdf ingyenes, A komáromi pontonhíd letöltések könyvet epub ingyenes, A komáromi pontonhíd ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply