A költő felesége


Felejthetetlen utazás egy háború által megtépázott család szívébe-lelkébe.

Granada, 1920
A szabad szellemű Luisa és Eduardo, az ifjú költő egymásba szeretnek, és eltéphetetlen kötelék szövődik közöttük.
A jázminillatú udvar mögött, egy dombtetőn felhőkként gubbasztó házak között áll egy gyönyörű villa, a Carmen de las Estrellas. Ennek falai között él egyre gyarapodó családjával Eduardo és Luisa, de a közelgő háború fenyegető árnyékot vet a ház lakóira.
Amikor végül valóban kitör a polgárháború, Luisa és Eduardo kénytelen hevesen védelmezni mindazokat, akik kedvesek számukra. Ám ezek zavaros idők, és ahogy a gyermekeik megkezdik útjukat a világban, az otthon nyugalma már nem oltalmazhatja meg őket a háború borzalmaitól.

A költő felesége egy ötven éven át ívelő történet, amelyet három rendkívüli nő beszél el csodálatosan – szívszorító regény egy családról, amelyet feldúl a háború, de összeköt a szeretet, a veszteség és a remény.

"Gyönyörű és erős könyv élénken megrajzolt szereplői szinte leugranak a lapjairól, és befészkelik magukat a szívünkbe." Renita D’Silva
A Könyv Magyarul!


Letöltések A költő felesége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A költő felesége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  2
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789636355272
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645879 / 1151323
  Translator:


  TAGS:
  Online A költő felesége ebook, könyvet A költő felesége FB2, Download A költő felesége PDF , Download A költő felesége MOBI, Online A költő felesége könyvet, ingyenes letöltések A költő felesége IPhone, Online könyvet A költő felesége PDF, ingyenes A költő felesége DJVU, ingyenes letöltések A költő felesége TXT, letöltések A költő felesége RTF, Online A költő felesége FB2 , e-könyvet A költő felesége letöltések TXT, ingyenes A költő felesége letöltések könyvet, e-könyvet A költő felesége download MOBI, letöltések A költő felesége IPad, olvas A költő felesége MOBI, olvas A költő felesége DOC, ingyenes A költő felesége AWZ, Download e-könyvet A költő felesége iPad , ingyenes A költő felesége DJVU, Download A költő felesége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A költő felesége DVD, olvas A költő felesége TXT, Book A költő felesége letöltések DJVU, A költő felesége letöltések könyvet ingyenes, A költő felesége letöltések könyvet pdf ingyenes, A költő felesége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A költő felesége pdf ingyenes, A költő felesége letöltések könyvet epub ingyenes, A költő felesége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply