A kolloidika alapjai


Ez a jegyzet kolloidikát tanuló, különböző szakos egyetemi hallgatók számára készült. Ennek a rohamléptekben fejlődő tudományterületnek próbálja teljes áttekintését adni, s azokat a fontosnak tartott elméleti és gyakorlati vonatkozásokat tárgyalja tömören, melyek érvényessége várhatóan tartósan fennmarad. Buzágh Aladár és tanítványa Szántó Ferenc szellemi örökségét igyekszik továbbadni. Abban a felfogásban tárgyalja a kolloidtudományt, hogy a kolloid állapot, az anyag kémiai minőségtől független, fizikai megjelenési formája, ezért bevonhatók úgy a felületi kémia, mint az asszociációs/makromolekulás kémia megfelelő területei is. Hangsúlya fogalmak tisztázásán van, melyek nélkülözhetetlenek a jelenségek és folyamatok közötti kapcsolatok megértéséhez (a szerző oktatásban szerzett tapasztalatai alapján). A kolloid rendszerek összetettségéből eredően szükségesek a tulajdonságokat összegző, rendszerező ábrák/táblázatok, előre és visszahivatkozások; remélhetően felkeltik az olvasó figyelmét, és segítik a tárgykörben való jártasság megszerzését.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kolloidika alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kolloidika alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  JATEPress
  Number of Pages:
  130
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  0359000932652
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  SL#2104418003  TAGS:
  Online A kolloidika alapjai ebook, könyvet A kolloidika alapjai FB2, Download A kolloidika alapjai PDF , Download A kolloidika alapjai MOBI, Online A kolloidika alapjai könyvet, ingyenes letöltések A kolloidika alapjai IPhone, Online könyvet A kolloidika alapjai PDF, ingyenes A kolloidika alapjai DJVU, ingyenes letöltések A kolloidika alapjai TXT, letöltések A kolloidika alapjai RTF, Online A kolloidika alapjai FB2 , e-könyvet A kolloidika alapjai letöltések TXT, ingyenes A kolloidika alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A kolloidika alapjai download MOBI, letöltések A kolloidika alapjai IPad, olvas A kolloidika alapjai MOBI, olvas A kolloidika alapjai DOC, ingyenes A kolloidika alapjai AWZ, Download e-könyvet A kolloidika alapjai iPad , ingyenes A kolloidika alapjai DJVU, Download A kolloidika alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kolloidika alapjai DVD, olvas A kolloidika alapjai TXT, Book A kolloidika alapjai letöltések DJVU, A kolloidika alapjai letöltések könyvet ingyenes, A kolloidika alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A kolloidika alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kolloidika alapjai pdf ingyenes, A kolloidika alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A kolloidika alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply