A kőhíd

Alexander Tyerehov - A kőhíd

1943. június 3. A moszkvai Nagy Kőhídon két tinédzser holtteste hever. Egyikük Vologya Sahurin, Sztálin repülésügyi népbiztosának fia, a másik a szépséges Nyina Umanszkaja, a Szovjetunió egykori USA-nagykövetének lánya. Minden jel arra utal, hogy a fiú agyonlőtte szerelmét, majd végzett önmagával is. De valóban ez történt? Szerelmes kamaszok drámája zajlott a hídon, vagy van más is a háttérben? Kik ezek a "farkaskölykök", és mi közük a nácikhoz?
A valós eseményeken alapuló regény egy hét éven át tartó nyomozás története. Felsorakoznak a sztálinista éra szereplői és intézményei, bepillanthatunk életük legsötétebb bugyraiba, az NKVD dokumentumain keresztül. A könyv az orosz történelem máig részben feldolgozatlan, a lelkek mélyén továbbra is pusztító eseményeit állítja kíméletlen fénybe.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kőhíd ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kőhíd ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  982
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  858 gr
  ISBN:
  9789632277684
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682406 / 1157763
  Translator:


  TAGS:
  Online A kőhíd ebook, könyvet A kőhíd FB2, Download A kőhíd PDF , Download A kőhíd MOBI, Online A kőhíd könyvet, ingyenes letöltések A kőhíd IPhone, Online könyvet A kőhíd PDF, ingyenes A kőhíd DJVU, ingyenes letöltések A kőhíd TXT, letöltések A kőhíd RTF, Online A kőhíd FB2 , e-könyvet A kőhíd letöltések TXT, ingyenes A kőhíd letöltések könyvet, e-könyvet A kőhíd download MOBI, letöltések A kőhíd IPad, olvas A kőhíd MOBI, olvas A kőhíd DOC, ingyenes A kőhíd AWZ, Download e-könyvet A kőhíd iPad , ingyenes A kőhíd DJVU, Download A kőhíd e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kőhíd DVD, olvas A kőhíd TXT, Book A kőhíd letöltések DJVU, A kőhíd letöltések könyvet ingyenes, A kőhíd letöltések könyvet pdf ingyenes, A kőhíd pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kőhíd pdf ingyenes, A kőhíd letöltések könyvet epub ingyenes, A kőhíd ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply