A kő csodája


Drágakövek csillogó és titokzatos világa! Az emberiség egész története során szépséget és mágikus erőt látott az őt körülvevő ásványok világában. A hegyek régtől fogva vonzották az embereket titkaikkal, szépségükkel, gazdagságukkal, s gyógyító és ihlető erejük volt. A hegyekben ma is valamiféle mágikus erő rejlik. Ide, a szent magaslatokra és "sasfészkekre" vezetnek a zarándokutak, az expedíciók az elveszett "halott városokhoz", csodálatos erődökhöz, a legendás Eldorádóhoz, Samabalába, Belovodjéba.
Az emberi képzelőerő varázslatos teremtményekkel népesítette be a hegyeket. Európa északi részén gonosz trollokkal és jóságos törpékkel – az ércek, az arany és a drágakövek őrzőivel. Oroszországban, az Urálban – a Rézhegyek Királynője és segítői, a fürge tobzoskák laktak.
Az ég felé törő távoli hegycsúcsok megközelíthetetlensége rabul ejtette a képzeletet, félelmet és hódolatot ébresztett az emberekben, akik az örök és megmásíthatatlan természet hatalmának szimbólumát látták a hegyekben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kő csodája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kő csodája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  2200 gr
  ISBN:
  9789630948845
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2111287 / 1018129
  Translator:


  TAGS:
  Online A kő csodája ebook, könyvet A kő csodája FB2, Download A kő csodája PDF , Download A kő csodája MOBI, Online A kő csodája könyvet, ingyenes letöltések A kő csodája IPhone, Online könyvet A kő csodája PDF, ingyenes A kő csodája DJVU, ingyenes letöltések A kő csodája TXT, letöltések A kő csodája RTF, Online A kő csodája FB2 , e-könyvet A kő csodája letöltések TXT, ingyenes A kő csodája letöltések könyvet, e-könyvet A kő csodája download MOBI, letöltések A kő csodája IPad, olvas A kő csodája MOBI, olvas A kő csodája DOC, ingyenes A kő csodája AWZ, Download e-könyvet A kő csodája iPad , ingyenes A kő csodája DJVU, Download A kő csodája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kő csodája DVD, olvas A kő csodája TXT, Book A kő csodája letöltések DJVU, A kő csodája letöltések könyvet ingyenes, A kő csodája letöltések könyvet pdf ingyenes, A kő csodája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kő csodája pdf ingyenes, A kő csodája letöltések könyvet epub ingyenes, A kő csodája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply