A klinikai epidemiológia alapjai


A betegellátásból eredő fertőzések tényét és kiküszöbölésük fontosságát világviszonylatban elsőként Semmelweis igazolta a XIX. század közepén, amikor az orvosok által közvetített gyermekágyi láz a kórházban szülő nők 20-30%-ának halálát okozta. Azóta az orvostudomány fejlődése sokat javított a helyzeten, de a gond ma is élő. Nálunk évente százezrekre rúg a több mint hatvanféle kórházi fertőzésforma, és ezrekre az ezeknek nyomán elhaltak száma. Hasonló a helyzet külföldön is. E könyv a kórházi eredetű fertőzésféleségek járványtanával foglalkozik. Losonczy e tárgykörben megjelent hat könyvének eme összefoglalása, az idevágó ismeretek korszerűsítése, az újabb kutatási és gyakorlati eredmények ismertetése, valamint
mindezek egy új, önálló orvostudományi szakágazat keretébe foglalása jól szolgálhatja az orvosok, elsősorban a gyógyító orvostársadalom e fertőzések megelőzését célzó tevékenységét. Elősegíti továbbá e széles problémakör eddiginél világosabb áttekinthetőségét, a betegellátás korszerűsítését, a betegek szenvedésének csökkentését, valamint a betegellátó személyzet saját felelősségének felismerését és enyhítését. A monográfia összefoglaló jellege, újszerűsége, fontossága és aktualitása szükségessé teszi, hogy tartalmát minden hazai orvos minél alaposabban tanulmányozza és alkalmazza a mindennapi élet gyakorlatában.
Hasznosságát garantálja a szerző és a társszerzők több évtizedes tapasztalata, széles
körű tudományos munkássága és gyakorlata e téren.A Könyv Magyarul!


Letöltések A klinikai epidemiológia alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A klinikai epidemiológia alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  92
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  1760 gr
  ISBN:
  9632426509
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2093782 / 1012020  TAGS:
  Online A klinikai epidemiológia alapjai ebook, könyvet A klinikai epidemiológia alapjai FB2, Download A klinikai epidemiológia alapjai PDF , Download A klinikai epidemiológia alapjai MOBI, Online A klinikai epidemiológia alapjai könyvet, ingyenes letöltések A klinikai epidemiológia alapjai IPhone, Online könyvet A klinikai epidemiológia alapjai PDF, ingyenes A klinikai epidemiológia alapjai DJVU, ingyenes letöltések A klinikai epidemiológia alapjai TXT, letöltések A klinikai epidemiológia alapjai RTF, Online A klinikai epidemiológia alapjai FB2 , e-könyvet A klinikai epidemiológia alapjai letöltések TXT, ingyenes A klinikai epidemiológia alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A klinikai epidemiológia alapjai download MOBI, letöltések A klinikai epidemiológia alapjai IPad, olvas A klinikai epidemiológia alapjai MOBI, olvas A klinikai epidemiológia alapjai DOC, ingyenes A klinikai epidemiológia alapjai AWZ, Download e-könyvet A klinikai epidemiológia alapjai iPad , ingyenes A klinikai epidemiológia alapjai DJVU, Download A klinikai epidemiológia alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A klinikai epidemiológia alapjai DVD, olvas A klinikai epidemiológia alapjai TXT, Book A klinikai epidemiológia alapjai letöltések DJVU, A klinikai epidemiológia alapjai letöltések könyvet ingyenes, A klinikai epidemiológia alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A klinikai epidemiológia alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A klinikai epidemiológia alapjai pdf ingyenes, A klinikai epidemiológia alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A klinikai epidemiológia alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply