A klastrom titka

Val Mcdermid - A klastrom titka

A HarperCollins kiadó Austen-projektjében népszerű kortárs írók kaptak felkérést arra, hogy modern köntösbe öltöztetve írják újra Jane Austen csodálatos regényeit. Az első variáció, Joanna Trollope Értelem & érzelem című kötete magyar fordításban 2013-ban jelent meg a Kossuth Kiadó gondozásában. Ezt követi most Val McDermid Northanger Abbeyje, azaz A klastrom titka.
Egy nem hétköznapi életre vágyó hétköznapi lány, a tizenhét éves Catherine Cat Morland teljes biztonságban élt a falusias Dorsetben, minden vágyott romantika és izgalom nélkül. Amikor módos szomszédjai, az Allen házaspár magukkal hívják az Edinburgh-i Fesztiválra, Cat biztos benne, hogy várja a nagy kaland.
Eleinte Edinburgh nem szolgál különösebb izgalmakkal: Susie Allen mániája a vásárlás, Andrew Allené az alternatív színházak fesztiválja. Egy skót tánciskolában azonban Cat új ismerősre tesz szert: Henry Tilney sápadt, sötét szemű úriember, akinek otthona az izgalmas Northanger Abbey. A természetfölöttivel foglalkozó regények rajongója, Bella Thorpe pedig Cat ideális barátnőjének ígérkezik. Csakhogy Bella bátyja, az ellenszenves bankár, John közönséges viselkedésével akadályt gördít Cat Henry iránti egyre fokozódó vonzalma útjába.
Szerencsére van kiút. A rideg és tartózkodó Tilney tábornok meghívja Catet Northangerbe Henry fiához és Eleanor lányához. Cat képzelete elszabadul: egy ódon apátság épülete, roskadozó tornyok, titkos termek, kísértetek és Henry! Mi lehetne romantikusabb?
Ám Catre nem az vár a skót határ közelében lévő, elszigetelt helyen, amire számított. A regények oldalain túl létező külvilág jóval felkavaróbb, mint a képzelt álomvilág…A Könyv Magyarul!


Letöltések A klastrom titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A klastrom titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  299
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789630979948
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2598316 / 1143870
  Translator:


  TAGS:
  Online A klastrom titka ebook, könyvet A klastrom titka FB2, Download A klastrom titka PDF , Download A klastrom titka MOBI, Online A klastrom titka könyvet, ingyenes letöltések A klastrom titka IPhone, Online könyvet A klastrom titka PDF, ingyenes A klastrom titka DJVU, ingyenes letöltések A klastrom titka TXT, letöltések A klastrom titka RTF, Online A klastrom titka FB2 , e-könyvet A klastrom titka letöltések TXT, ingyenes A klastrom titka letöltések könyvet, e-könyvet A klastrom titka download MOBI, letöltések A klastrom titka IPad, olvas A klastrom titka MOBI, olvas A klastrom titka DOC, ingyenes A klastrom titka AWZ, Download e-könyvet A klastrom titka iPad , ingyenes A klastrom titka DJVU, Download A klastrom titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A klastrom titka DVD, olvas A klastrom titka TXT, Book A klastrom titka letöltések DJVU, A klastrom titka letöltések könyvet ingyenes, A klastrom titka letöltések könyvet pdf ingyenes, A klastrom titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A klastrom titka pdf ingyenes, A klastrom titka letöltések könyvet epub ingyenes, A klastrom titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply