A klastrom titka

Jane Austen - A klastrom titka

A Klastrom titkában új oldaláról ismerhetjük meg Jane Austent. Halála után kiadott regényében az (ön)ironikus Austen mutatkozik meg nagy kifejezőerővel és roppant szórakoztató formában.
Mint minden regényében, az írónő itt is egy fiatal lány, Catherine Morland útját ábrázolja, akit kezdettől fogva antihősnőként mutat be. A sokgyerekes, szegény papi családban felnőtt Catherine semmi különleges tulajdonsággal nem dicsekedhet, sem nem bájos, sem nem tehetséges vagy szépreményű, ám nagy csodálója a kor gótikus rémregényeinek. Életére is úgy tekint, mintha regényhősnő volna, és önnön jövőjét olvasná a fordulatos regények lapjain. A jövő azonban nem tartogat számára sem szerencsés kimenetelű hintóbalesetet, amely során a semmiből felbukkanó hős megmenti majdani szíve hölgyét, sem fényes báli részvételeket, sem örökké tartó barátságokat. A lányka Bath-i utazása balesetmentesen zajlik, élete első bálján kis híján elvész a tömegben, anélkül, hogy bárki lovagféle fölfigyelne rá, igaznak tűnő barátságáról pedig csak egyedül ő nem sejti, hogy üres, pénzhajhász és naivitását kihasználó kapcsolat csupán.
A Northanger Klastrombeli látogatása ugyan megcsillantja előtte a dermesztő kalandok lehetőségét: szellemjárta padlásszobákat, holttestnek ható viaszfigurákat, föld alatti cellákba zárt, elgyötört feleségeket, titkos csapóajtókat, ám a regényes fordulatok és a romantikus titkok itt is elmaradnak. Catherine jutalma mindössze némi élettapasztalat, mert ahogyan illúzióit vesztve kezdi megérteni a való életet, lassan kigyógyul romantikus csacskaságaiból, és igazi Austen-hősnővé válik: önismeretet szerez. Még egy tisztes kérő is felbukkan, akinek az oldalán aztán Catherine új fejezetet nyithat egy immár kevésbé ábrándos-ijesztő történetben: a saját hétköznapi életében.A Könyv Magyarul!


Letöltések A klastrom titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A klastrom titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789632670829
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2215291 / 1070990
  Translator:


  TAGS:
  Online A klastrom titka ebook, könyvet A klastrom titka FB2, Download A klastrom titka PDF , Download A klastrom titka MOBI, Online A klastrom titka könyvet, ingyenes letöltések A klastrom titka IPhone, Online könyvet A klastrom titka PDF, ingyenes A klastrom titka DJVU, ingyenes letöltések A klastrom titka TXT, letöltések A klastrom titka RTF, Online A klastrom titka FB2 , e-könyvet A klastrom titka letöltések TXT, ingyenes A klastrom titka letöltések könyvet, e-könyvet A klastrom titka download MOBI, letöltések A klastrom titka IPad, olvas A klastrom titka MOBI, olvas A klastrom titka DOC, ingyenes A klastrom titka AWZ, Download e-könyvet A klastrom titka iPad , ingyenes A klastrom titka DJVU, Download A klastrom titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A klastrom titka DVD, olvas A klastrom titka TXT, Book A klastrom titka letöltések DJVU, A klastrom titka letöltések könyvet ingyenes, A klastrom titka letöltések könyvet pdf ingyenes, A klastrom titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A klastrom titka pdf ingyenes, A klastrom titka letöltések könyvet epub ingyenes, A klastrom titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply