A kivégzés éjszakája

Görgey Gábor - A kivégzés éjszakája

A történelmünkkel való kíméletlen szembenézés, önfelmentő szépítések és hazugságok nélkül, nem tartozik nemzeti erényeink közé. Ez a nemzet mindig hős vagy áldozat. Leginkább mindkettő. Az egyik legnagyobb történelmi hazugság, hogy Auschwitzhoz, az iparosított népirtáshoz semmi közünk. Ez a hazugság, pocsék szoborba öntve, szégyenszemre ott áll ma a Szabadság téren. Hirdetvén, hogy mi vagyunk az áldozat, nem tehetünk semmiről, 1944. március 19-én a hitleri hadak leigázták az országot, és mindaz, ami következett, az ő bűnük. Holott az ősbűn Horthy Magyarországán keresendő: élenjárók voltunk az első világháború után a numerus clausustól a három zsidótörvényig. És tovább. Mert Auschwitz sem volt elég. Az 1990-ben ránk zuhant szabadsággal meg kellett érnünk a szabaddá vált antiszemitizmus mocskos röneszanszát is! Ez a mozzanat az, amely élettörténetét rám testáló regényhősömet döntő elhatározásra készteti: megpróbál adósságot törleszteni egy önmarcangoló, fájdalmas vallomással. Így végre bekövetkezhet a mindig oly buzgón elmulasztott szembesülés, és feltárulnak az ősbűn elfeledett, pokoli stáció – írja új regényéről a szerző, Görgey Gábor.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kivégzés éjszakája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kivégzés éjszakája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  168
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  306 gr
  ISBN:
  9789631363258
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2647788 / 1151648  TAGS:
  Online A kivégzés éjszakája ebook, könyvet A kivégzés éjszakája FB2, Download A kivégzés éjszakája PDF , Download A kivégzés éjszakája MOBI, Online A kivégzés éjszakája könyvet, ingyenes letöltések A kivégzés éjszakája IPhone, Online könyvet A kivégzés éjszakája PDF, ingyenes A kivégzés éjszakája DJVU, ingyenes letöltések A kivégzés éjszakája TXT, letöltések A kivégzés éjszakája RTF, Online A kivégzés éjszakája FB2 , e-könyvet A kivégzés éjszakája letöltések TXT, ingyenes A kivégzés éjszakája letöltések könyvet, e-könyvet A kivégzés éjszakája download MOBI, letöltések A kivégzés éjszakája IPad, olvas A kivégzés éjszakája MOBI, olvas A kivégzés éjszakája DOC, ingyenes A kivégzés éjszakája AWZ, Download e-könyvet A kivégzés éjszakája iPad , ingyenes A kivégzés éjszakája DJVU, Download A kivégzés éjszakája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kivégzés éjszakája DVD, olvas A kivégzés éjszakája TXT, Book A kivégzés éjszakája letöltések DJVU, A kivégzés éjszakája letöltések könyvet ingyenes, A kivégzés éjszakája letöltések könyvet pdf ingyenes, A kivégzés éjszakája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kivégzés éjszakája pdf ingyenes, A kivégzés éjszakája letöltések könyvet epub ingyenes, A kivégzés éjszakája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply