A kitüntetés

Kocsis István - A kitüntetés

Kocsis István drámáinak hősei – akár királyok, államférfiak, akár katonák, akár tudósok – önmagukat nemzetük, illetve az emberiség sorsáért legfelelősebbnek hiszik, és szeretnének méltóképpen válaszolni koruk legnagyobb kihívásaira. Összefüggésben van ez azzal is, hogy nem a hatalomnak, hanem mindig valamilyen magasztos küldetéstudatnak a megszállottai. Mindazonáltal az történik velük, ami minden igazi dáma hősével: diadalmaskodnak (és ennek a magyarázata természetesen metafizikai, hisz jutalma az örökkévalóság kiérdemlése), de győzelmüket a kortársaik nem ismerik fel, illetve nem ismerik el. Fűzzük hozzá az előbbiekhez, hogy e kötet drámái mintha igazolnák a szerző rejtélyes vallomását az ún. drámaírói szabadságról. Azt állítja ebben, hogy ezt azok számára találták ki, akik nem ismerik a történelmet. Aki viszont ismerkedni kezd a történelemtudomány forrásaival (tehát nemcsak történelemkönyvekből ismeri a történelmet), az rádöbben, hogy a drámaíró képtelen olyan rendkívüli drámai helyzeteket kitalálni, mint amilyenek a forrásokban lappanganak. Akárhány példát felhozhatunk erre e drámák hősei (Széchenyi István, Bolyai János és a többiek) életéből. Csak egy baj van! Az új ezredforduló embere számára kezdenek felfoghatatlanná válni a források is. Nem meri elhinni, ami a forrásokban van?A Könyv Magyarul!


Letöltések A kitüntetés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kitüntetés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  800
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  860 gr
  ISBN:
  9789632637044
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700258 / 1166574  TAGS:
  Online A kitüntetés ebook, könyvet A kitüntetés FB2, Download A kitüntetés PDF , Download A kitüntetés MOBI, Online A kitüntetés könyvet, ingyenes letöltések A kitüntetés IPhone, Online könyvet A kitüntetés PDF, ingyenes A kitüntetés DJVU, ingyenes letöltések A kitüntetés TXT, letöltések A kitüntetés RTF, Online A kitüntetés FB2 , e-könyvet A kitüntetés letöltések TXT, ingyenes A kitüntetés letöltések könyvet, e-könyvet A kitüntetés download MOBI, letöltések A kitüntetés IPad, olvas A kitüntetés MOBI, olvas A kitüntetés DOC, ingyenes A kitüntetés AWZ, Download e-könyvet A kitüntetés iPad , ingyenes A kitüntetés DJVU, Download A kitüntetés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kitüntetés DVD, olvas A kitüntetés TXT, Book A kitüntetés letöltések DJVU, A kitüntetés letöltések könyvet ingyenes, A kitüntetés letöltések könyvet pdf ingyenes, A kitüntetés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kitüntetés pdf ingyenes, A kitüntetés letöltések könyvet epub ingyenes, A kitüntetés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply